Type what you are searching for:

Verrassend beige

Beige is een kleur die verrast in zomer 2022. Het is een tint die misschien niet heel erg opvallend is, maar waarmee wel prachtige combinaties zijn te maken. En combineren, daar houden wij ook van!

 


 

Champagne en cognac

Voeg een sprankeling in stijl toe aan een beige outfit met deze ring van R&C. Want ook diamant is er in de kleuren van deze zomer zoals de champagnediamant en de cognacdiamant die deze ring haar magische uitstraling geven. De diamanten zorgen voor een warme kleur waar we ook als de warme zomerzon onder is nog heel lang van kunnen genieten.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Turtle brown

Wie echt all-in wil gaan als het om de beige modetrend gaat, draagt deze zomer een pen van Montegrappa met zich mee. Hoewel ‘pen’ misschien wat te eenvoudig klinkt als het om de schrijfinstrumenten van het Italiaanse merk gaat. Het zijn schrijfinstrumenten die we zelfs een kunstwerkje kunnen noemen. Een goed voorbeeld is deze 1930 Fountain Pen Turtle Brown uit de Montegrappa Extra-collectie. Deze vulpen is gemaakt van het materiaal ‘Celluloid’. Dit geeft de pen het typische rijke, glanzende uiterlijk. Omdat de beleving van schrijven hoog in het vaandel staat, is de penpunt vervaardigd van 18 karaat goud.

 
Bekijk Montegrappa collectie
 


 

Flexibel als elastiek

Een armband die zich als een spiraal elastiek om elke pols sluit. Dat is deze prachtige armband uit de IsabelleFa FlixFlex collectie. Deze armband in de vorm van een spiraal elastiek rekt uit bij het om de pols schuiven. De armband is echter niet gemaakt van elastiek, maar van roségoud (RougeRoyal) en aan de buitenzijde is een briljant geslepen diamant gezet.

 
Bekijk IsabelleFa collectie