Type what you are searching for:

Een sportieve vakantie

Houdt u niet van stilzitten tijdens uw vakantie? En trekt u er liever op uit om te wandelen, van de natuur te genieten of te duiken? Dan zullen de sieraden en horloges die u meeneemt zich ook moeten kunnen bewijzen. Met dit viertal komt u er wel.

 


 

OrisBetrouwbare duiker

Bent u van plan te gaan duiken tijdens deze vakantie? Dan is de Oris Aquis Depth Gauge het horloge waar u van op aankunt. Het is tot 500 meter waterdicht en heeft een bijzondere extra functionaliteit. Door een gat in het saffierglas stroomt water in een kanaal dat rond de buitenring van het kristal is gefreesd. Dit creëert een watermerk dat overeenkomt met de diepte, die duidelijk in geel wordt weergegeven op de wijzerplaat. Zo weet u exact hoe diep en hoe lang u al onder water bent. Van cruciaal belang voor duikers, maar dat deze Oris er ook op het droge goed uitziet, maakt hem nog geschikter voor een geslaagde vakantie.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

AlbanuBuitengewoon stoer

Stalen kabels met in het midden een rood marine koord. Het zijn deze kenmerken die van de zwart stalen Albanu een buitengewoon stoere armband maken. De armband is met de hand gemaakt in Monaco, waar het merk al sinds de jaren dertig ambachtelijke armbanden maakt uit de mooiste en meest bijzondere materialen.

 
Bekijk Albanu collectie
 


 

PianegondaDe maanfasen in Incipit

Misschien niet zozeer functioneel sportief, maar wel in uitstraling is de Incipit collectie van Pianegonda. De collectie bestaat uit een armband, ring en oorhangers die zijn geïnspireerd door de maan en haar verschillende fasen. Zo ook deze zilveren armband die een nieuw begin symboliseert, een nieuwe koers om te volgen

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

FjoryMassief en elegant

Deze massief 14 karaat witgouden armband van Fjory is perfect om elke dag te dragen. De armband heeft door zijn ovale vorm een zeer elegante uitstraling. De armband is 6 millimeter breed en voelt lekker zwaar. De armband wordt middels een speciaal procedé voorzien van een kern van zilver. Deze armband is leuk om solitair te dragen, maar zeker ook in combinatie met andere armbanden.

 
Bekijk Fjory collectie