Type what you are searching for:

Kunst en cultuur

Komt u graag meer te weten over de cultuur van het land waar u vakantie viert? En bezoekt u op de plaats van bestemming ook wel eens een museum? Dan raden we u deze kunstwerkjes aan om mee op reis te nemen naar een bestemming vol kunst en cultuur.

 


 

Christiaan van der KlaauwKunstwerk of uurwerk?

Het uurwerk van de Christiaan van der Klaauw Titan Perpetual is al een kunstwerk op zich en dankzij de (kleine) microrotor is het in al zijn schoonheid te bewonderen. Achter het saffierglazen kastdeksel met een afbeelding van Christiaan Huygens regelt het automatische uurwerk de tijd, een eeuwigdurende kalender en een maanfase aanduiding. Bekijken we de voorzijde van dit edelstalen horloge, dan toont zich een schouwspel van met de hand gegraveerde lijnen (guilloche) met een maanfase in parelmoer en aventurijn.

 
Bekijk CvdK collectie
 


 

WolfStijlvolle watch-roll

Gaat u graag met meerdere horloges op reis? Dan is deze stijlvolle en klassieke Blake watch-roll van Wolf een must. Hierin zijn drie van uw geliefde horloges goed verpakt in klassiek, soepel leer met een suède voering. De Blake watch-roll is met de hand gemaakt en sluit goed af met een drukknoop.

 
Bekijk Wolf collectie
 


 

LonginesTijdloze maan

De PrimaLuna van Longines heeft een kenmerkende kast die is geïnspireerd op de maan. De zilverkleurige maan met haar ronde, delicate lijnen is het symbool van het verstrijken van de tijd. Met haar fascinerende, tijdloze stijl is de PrimaLuna een dameshorloge dat nog vele vakanties mee op reis kan. Zij zal alle ogen op zich gericht weten met haar zachte silhouet, versterkt door de voortreffelijke zuiverheid van de wijzerplaat en een spel van fonkelende diamanten.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Georg JensenFusion

De designs van Georg Jensen zijn van hoge kwaliteit en hebben een tijdloos esthetisch design. Maar is het niet nóg leuker om zelf een sieraad te creëren? Met de Fusion-lijn maakt het Deense merk het ons gemakkelijk want met de bouwstenen zijn eindeloos veel creaties mogelijk. De ringen passen perfect in elkaar. Het is aan u om er een heel persoonlijk sieraad van te maken.

 
Bekijk Georg Jensen collectie