Type what you are searching for:

Zon, zee en strand

De zon op uw huid, de verkoeling van de zee en de gezelligheid op de boulevard. Ziet u het al voor u? Wij wel!, inclusief de horloges en sieraden die zich in deze omgeving helemaal thuis voelen.

 


 

BreitlingAantrekkelijke reisgenoot

De Breitling Navitimer B01 Chronograph is het perfecte pilotenhorloge dat u zal vergezellen tijdens een reis naar zonnige oorden. Het herenmodel bestaat al zo’n zeventig jaar, maar deze nieuwe uitvoering combineert de klassieke functies met moderne verfijningen. Met zijn edelstalen kast, mintgroene wijzerplaat en automatische uurwerk is het zowel een aantrekkelijke als betrouwbare reisgenoot.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Baume & MercierVakantie aan zee

Is het de naam Riviera, het blauwe golfpatroon op de wijzerplaat of de waterdichtheid tot honderd meter? In dit horloge van Baume & Mercier doet werkelijk alles aan een vakantie aan zee denken. Het kenmerkende model met de twaalfhoekige lunette uit de jaren zeventig is nog helemaal van deze tijd en past zich eenvoudig aan uw smaak aan. Dankzij een systeem aan de achterzijde van de kast kan de edelstalen band namelijk snel en gemakkelijk door een rubberen worden vervangen. Zo neemt u niet één, maar twee horloges mee op vakantie.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

TirisiPast bij elke zomergarderobe

Heeft u al bedacht welke kleding u meeneemt op reis? Dan is er vast nog wel een plekje over voor een van de ringen, colliers of oorknopjes van de nieuwe Milano Sweeties collectie van Tirisi Jewelry. We hebben ze net binnen in zo’n groot aantal varianten en kleuren dat er zeker een sieraad bij is dat perfect past bij uw vakantiegarderobe. Neemt u ook een Milano Sweety mee op reis?

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie
 


 

EbelOp en top zomer

De Sport Classic Lady van Ebel kennen we in vele varianten, maar deze nieuwe uitvoering is op en top zomer. De bekende band met het Wave-patroon is gemaakt van golven in staal en goud. De mintgroene wijzerplaat omringd door diamanten en met diamanten als tijdsaanduiding maakt deze Ebel tot hét horloge om op een mooie zomeravond te dragen.

 
Bekijk Ebel collectie