Type what you are searching for:

Op vakantie met…. Aart van Hell

De juweliers in Amersfoort en Apeldoorn hebben plezier in hun werk, maar ook zij zijn soms aan vakantie toe. Maar waar gaan zij het liefst naartoe? En welke sieraden en horloges nemen zij mee? Dit keer vertelt Aart van Hell over zijn vakantieplannen in de Franse Dordogne.

 


“Wij hopen dit jaar opnieuw naar Frankrijk op vakantie te gaan. Dit jaar gaan wij naar een vakantiehuis middenin de Dordogne. Wij gaan er samen met onze twee jongens heen, dus dat betekent ook kanoën, klimmen en andere activiteiten. Verder hopen we er een heleboel te laten, terwijl de wereld doordraait. Genieten van het Franse platteland, de sfeer, de rust, een boek en van het niets-moeten.

 

Wat er in die regio zo mooi is, is dat wij daar ver van grotere plaatsen vandaan, optimaal rust hebben. Het is er stil en dan ’s nachts, die sterrenhemel! Wat we in de winkel hebben met de horloges van Christiaan van der Klaauw in het klein, zien we daar live, alleen vele malen groter.

 

U begrijpt, wij gaan voor onze rust en daar hebben we geen tijd bij nodig. Desalniettemin neem ik wel mijn Seiko mee om af en toe met de jongens ergens op tijd te kunnen zijn.”