Type what you are searching for:

Zomerse colliers: 5 sprankelende tips

Een collier kunnen we natuurlijk het hele jaar door dragen, maar een zomerse outfit vraagt om iets extra sprankelends. Bij kleding met een ruime halslijn dragen we een ander collier dan bijvoorbeeld bij een coltrui. Daarom 5 tips voor een zomers collier.

 


 

Een zonnige zomerdag met Bron

Speels, levendig en sprankelend is dit Joy collier uit de collectie van Bron. Het collier is één van de sieraden uit het nieuwste kleurthema Daybreak waarin diamant en roségoud een zonnige zomerdag aankondigen. Het collier heeft bewerkte schakels met een paar mini hangertjes met diamant en saffier eraan. Aan de ringsluiting kan een hanger worden geschoven.

 
Bekijk Bron colliers
 


 

Catwalk-glam van Tirisi Jewelry

Wie kiest voor Tirisi Jewelry kiest voor mode of loopt er zelfs op vooruit. Dus is het tijd om die vrolijke zomerjurken uit de kast te halen en van de zon te genieten? Dan maakt dit collier uw outfit helemaal af. De roségouden schakels vormen samen een collier die een vleugje ‘catwalk-glam’ aan een zomerse outfit toevoegt.

 
Bekijk Tirisi colliers
 


 

Tropische blikvanger van Bigli

Is dit het blauw van een wolkeloze zomerhemel of van de azuurblauwe zee op een zonnige vakantiebestemming? Vast staat dat de hanger met een triplet bestaande uit parelmoer, lapis en bergkristal een prachtig kleurenspel biedt. De hanger hoort bij een roségouden collier uit de Nicki collectie van Bigli. Een collier dat een tropische blikvanger is in elke zomerse outfit.

 
Bekijk Bigli colliers
 


 

Vrouwelijkheid van Moraglione

Het is dit jaar exact honderd jaar geleden dat de Italiaan Massimo Moraglione, een vakman met grote passie, begon aan zijn werk als juwelier. Zijn juwelen ontwierp hij niet alleen om een outfit te completeren, maar om de vrouwelijkheid en elegantie van de vrouw te accentueren. En zo kennen we dit merk nog altijd. In dit collier combineert het Italiaanse merk drie cirkels met rhodochrosiet, rosekwarts, zwarte en witte diamant. Alle edelstenen zijn random geslepen.

 
Bekijk Moraglione colliers
 


 

Luchtig van Pianegonda

Een collier bij een zomerse outfit is vooral fijn om te dragen als het luchtig is en wat dat betreft voldoet dit collier van Pianegonda aan alle eisen. Het is gemaakt van 925 Sterling zilver en de eenvoudige lijnen veranderen in moderne, eigentijdse sieraden in deze Vinctum collectie. De vormgeving komt overeen met de oorhangers en de armband uit de Vinctum collectie. Een perfecte combinatie dus bij elke outfit en voor elke gelegenheid.

 
Bekijk Pianegonda colliers