Type what you are searching for:

De aantrekkingskracht van roségoud

Velen zijn er al voor gevallen: de warme uitstraling van roségoud is dan ook onweerstaanbaar. Het edelmetaal is stijlvol, luxueus en bijna overal mee te combineren. Het edelmetaal is een legering van puur goud en koper waardoor het een roze kleur krijgt. Ook bij Van Hell Juweliers houden we ervan. Zie hier enkele prachtige voorbeelden.

 


 

Pure luxe

Roségoud en diamant is een combinatie die pure luxe uitstraalt. Een mooi voorbeeld hiervan is deze ring uit de Celestial-collectie van GioMio. De ring van 18 karaat roségoud heeft vijf ronde elementjes, waarin briljant geslepen diamanten zijn gezet. Uit elk daarvan spreekt het onberispelijke oog voor detail van GioMio.

 
Bekijk GioMio collectie
 


 

RougeRoyal

De legering van goud en koper bepaalt de kleur van het roségoud en in deze armband is die kleur een prachtige, warme roodgoud geworden. RougeRoyal heet deze kleur in de armband van IsabelleFa, die haar geheime formule voor bijzondere legeringen met niemand deelt. De armband bestaat uit grove roségouden schakels en één witgouden schakel met diamanten. Met dit iconische ontwerp is deze armband een klassieker in de collectie van IsabelleFa.

 
Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Lichte rosé

Drinkt u wel eens een glas rosé? Dan is het u vast opgevallen dat rosé niet altijd exact dezelfde kleur heeft. Zo is dat ook met roségoud en in het geval van deze oorhangers van Bron is gekozen voor een zachtroze rosé, een mooie tint en iets warmer dan geelgoud. In dit oorsieraad is het roségouden deel ingelegd met briljant geslepen diamanten en vormt het de schakel tussen de cabochon geslepen citrien en de witte maansteen.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Ja, ik wil

Voor hem en voor haar. Dat zijn deze roségouden trouwringen van Christian Bauer. De ring voor hem is volledig gemaakt van roségoud. De ring voor haar is eveneens van roségoud, maar dan rondom met briljant geslepen diamanten gezet in een railzetting. Zeg daar maar eens nee tegen!

 
Bekijk Christian Bauer collectie
 


 

Combineren geen probleem

Roségoud kan ook prima met andere materialen worden gecombineerd. Dat bewijst Longines met deze Conquest Classic. Het sportieve dameshorloge heeft een edelstalen kast met een diameter van 34 millimeter. De roségouden PVD-coating geeft het horloge een stijlvolle uitstraling. Elf diamanten sieren de parelmoer wijzerplaat.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Nostalgie

Roségoud is een edelmetaal dat vele mogelijkheden biedt. Het ene moment warm en stijlvol, het volgende stoer en sportief. In deze Navitimer B01 Chronograph 43 van Breitling is dat laatste het geval. Het pilotenhorloge roept pure nostalgie op want het maakte exact zeventig jaar geleden zijn debuut. Deze nieuwe Navitimer verbetert de meest klassieke functies echter met moderne verfijningen en dat maakt het een horloge van nu.

 
Bekijk Breitling collectie