Type what you are searching for:

Truda en Joanne over hun vakantieherinneringen

Heeft u ook zo’n heerlijke vakantie gehad? Wij wel en door terug te blikken genieten wij nog even na. Truda van Hell en Joanne van Schaik – van Hell delen graag hun dierbare vakantieherinneringen met u en vertellen welke sieraden en horloges mee op reis gingen.

 


 

Truda van Hell: Heerlijk onthaasten in Toscane

Vakantie is voor mij vooral genieten van het samenzijn met mijn gezin en dit jaar was dat in het mooie Toscane. Onze locatie was een prachtige agriturismo, midden in de heuvels. Een heerlijke plek om te onthaasten met prachtige uitzichten. Hoogtepunten waren wel het bezoeken van de mooie stadjes zoals Florence, Siena met de prachtige Dom, San Gimignano, Cortona en nog andere kleine plaatsjes. Zo authentiek allemaal met prachtige doorkijkjes en karakteristieke winkeltjes met streekproducten. En ja, natuurlijk heb ik bij het bezoeken van die plaatsjes mijn favoriete sieraden gedragen.

Echt een topstuk is mijn roségouden bolletjes collier van Bron. Daar draag ik twee hangers aan: een citrien edelsteen in sushi zetting en daarbij een kusje ingelegd met diamanten. Ik draag dit met enorm veel plezier en het is een echte toevoeging bij alles wat ik aan heb.

Mijn prachtige IsabelleFa Flix Flex roségouden armband kon ook niet ontbreken en heb ik de hele vakantie gedragen. Juist omdat je niet voelt dat je hem om hebt draagt hij erg prettig en tegelijk is het super stijlvol. Als horloge draag ik mijn staal-gouden Breitling Navitimer. Hier heb ik voor gekozen omdat hij perfect matcht met mijn sieraden. Mijn ringen doe ik echt nooit af en gaan dus overal mee naar toe. Zoals mijn Sushi ring met London Blue Topaas van Bron en mijn trouwring van Christian Bauer.

Hierbij nog een aantal foto’s, en mocht je denken dat ik de gele citrien hanger bij het ananas jurkje heb uitgezocht… nou vergeet het maar. De jurk is uitgezocht op het sieraad!

 

 


 

 

Joanne van Schaik – van Hell: kamperen in Schotland

Dit jaar ben ik samen met mijn man op vakantie geweest naar Schotland. Hier hebben wij twee weken rondgetrokken, met een tent, want je kan hier prachtig wildkamperen. Zo hebben we echt prachtige plekken gezien, van ruige natuur op Isle of Skye, naar uitgestrekte bergen in de Cairngorms, en het oude Edinburgh. Ook hebben we natuurlijk nog even ons best gedaan om het monster van Loch Ness te spotten. Op een vakantie waar we vooral veel aan het trekken zijn, neem ik mijn favoriete sieraden mee. Ik draag graag mijn MeisterSinger horloge, want hiermee blijf je bij de tijd, maar komt het ook niet op de minuut aan.

Daarnaast draag ik mijn favoriete armband, een roségouden Reflex armband van het Nederlandse merk Bron. Deze armband draagt fijn en combineert prachtig bij een casual outfit. Ook had ik mijn roségouden Bron ring mee met een mooie edelsteen/aquamarijn. En uiteraard droeg ik ook mijn witgouden verlovingsring van R&C en mijn witgouden trouwring van Christian Bauer.