Type what you are searching for:

Luxe accessoires

Wist u dat u bij Van Hell Juweliers terecht kunt voor meer dan sieraden en horloges? De luxe accessoires in onze vitrines mogen namelijk ook zeker gezien worden. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder of zelfs verrassend en daarbij nog nuttig ook. Dus verras uzelf of een ander. Het perfecte geschenk vindt u hier.

 


 

Grace Orchid

Een prachtige vogel in een kooitje. Dat zou al genoeg kunnen zijn om elke huiskamer op te fleuren, maar deze Grace Orchid van Daqi Concept is meer dan een kunstwerk. Het is ook sfeerverlichting en een speaker, simpelweg te bedienen met behulp van Bluetooth op de mobiele telefoon. De orchidee op de achterzijde van de vogel laat zien waar de Grace Orchid voor staat: De orchidee is een symbool van liefde en uniciteit en roept een gevoel van vrede en geluk op. De usb-oplaadkabel is nodig om deze vogel te laten blijven zingen.

 


 

Golden Gingko

Het Ginkgo-blad is een symbool van een lang leven en hoop. De gouden kleur en vorm lijkt op een uitgebreide oude waaier – zo mooi en betekenisvol. Het idee achter deze Golden Ginko van Daqi Concept is dan ook al voldoende om een waardevol geschenk te kunnen zijn. Dat de vogel en het kooitje ook nog sfeerverlichting en een speaker zijn, maakt het tot een object dat elke huiskamer in een paradijsje zal laten veranderen.

 


 

Blooming Orchid

Traditioneel vertegenwoordigden orchideeën vruchtbaarheid, luxe en rijkdom. Ze werden als geschenk gegeven aan vrienden, familieleden en echtparen om hen veel geluk en voorspoed te wensen. Met deze Blooming Orchid doet Daqi Concept hetzelfde. Dat deze vogel, die naast een kunstvoorwerp ook sfeerverlichting en een speaker is, het perfecte geschenk is, mag duidelijk zijn. Wie gunt u vruchtbaarheid, luxe, rijkdom of gewoon een prachtig cadeau?

 
Bekijk DaqiConcept collectie
 


 

Watchwinder Piano Black

Een horloge met automatisch uurwerk loopt altijd door, maar soms moet het toch even af. En hoe vervelend is het als het daardoor stil komt te staan? Met deze Watchwinder Piano Black van Orbit Winder Co. zal dat zeker niet gebeuren. Die houdt het horloge in beweging alsof het zich nog om de pols bevindt en dat doet de winder bovendien in stijl. De Orbit Winder gebruikt een gyroscopische structuur om een tourbillon na te bootsen en zorgt voor een vrije rotatie in alle richtingen. Het ontwerp zorgt voor een spectaculaire uitstraling wat resulteert in een watchwinder die eruitziet alsof deze in een kunstgalerie thuishoort. De Orbit Winder wordt geleverd met een glazen stolp.

 
Bekijk Orbit Winder collectie
 


 

Classic Creator’s Edition Silver Gold

Waarom de tijd in cijfers aflezen als het ook gewoon in woorden kan? Dat lijkt zo voor de hand liggend, maar toch is Qlocktwo de enige die erin is geslaagd een dergelijke klok te maken. En dat ook nog op een manier die van de klok een eyecatcher in elke kamer maakt. Dat doet ook de Classic Creator’s Edition Silver Gold waarmee de oprichters van Qlocktwo een ode brengen aan hun woonplaats, Schwäbisch Gmünd. Deze plaats staat bekend als de goud- en zilverstad van Duitsland. Qlocktwo heeft beide edelmetalen in gelijke delen gemengd tot een unieke legering die met de hand wordt aangebracht en gepatineerd. Het levert een unieke structuur op die ook nog eens bij iedere klok anders is. Dit maakt elke klok uniek.

 
Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

Sartorial tas

Belangrijke papieren, de laptop, een afstudeerscriptie of de mooiste kindertekeningen. We kunnen het zo gek niet bedenken of het wordt stijlvol vervoerd in deze tas van Montblanc. De tas maakt deel uit van de Montblanc Sartorial Collectie die de taal spreekt van moderne elegantie. Deze medium document case is gemaakt van kalfsleer met een subtiele Saffiano-print en heeft één hoofdvak en twee voorvakken met ritssluiting om kleine items op te bergen. De tas is ruim genoeg voor documenten, een laptop tot 13”, een mobiele telefoon in het hiervoor bestemde zakje en twee schrijfinstrumenten in de daarvoor bestemde lussen.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Startbox Watchwinder

Handiger kan het bijna niet. De Startbox Watchwinder van SwissKubik zorgt ervoor dat uw automatische horloges blijven lopen, ook wanneer u ze niet draagt. De Startbox is een vierkant model van 12x12x12 centimeter waar ook grote mechanische horloges in passen. De watchwinder zelf zal ook niet snel stil vallen door de twee batterijen die voor een looptijd van drie jaar zorgen. Dit leuke op zichzelf staande model is een must-have voor wie niet wil dat zijn of haar automatische horloges stil komen te staan.

 
Bekijk SwissKubik collectie