Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Longines Ultra-Chron

Nieuw? Absoluut, maar wel op en top retro. Dat is de Ultra-Chron van Longines. Het horloge is geïnspireerd op de originele Longines Ultra-Chron Diver uit 1968. Het nieuwe automatische uurwerk vertegenwoordigt waar Longines zich sinds de oprichting van het merk al mee onderscheidt: zijn status als pionier op het gebied van sporttijdmetingen. Dit horloge met edelstalen kast en band wordt geleverd in een speciale presentatiedoos met een zwarte NATO-band van gerecycled materiaal.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

MeisterSinger Primatic

Is het de bijzondere groene wijzerplaat, de fijne gangreserve op 6 uur of het automatische Zwitserse uurwerk dat nauwkeurig de tijd aangeeft? Met de Primatic doet MeisterSinger enkele opvallende toevoegingen aan de eenvoudige tijdweergave met slechts één wijzer. In de Primatic blijft de tijdaanduiding echter zoals we van MeisterSinger gewend zijn, de tijd op een 5 minutenschaal is nauwkeurig genoeg voor iedereen die niet op het laatste moment vertrekt om trein, bus of vliegtuig te halen. Voor al die mensen is de Primatic een knap horloge, in looks en functionaliteit.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Oris Aquis New York Harbor Limited Edition

Het Billion Oyster Project is een buitengewoon ambitieus project dat ernaar streeft een populatie van een miljard oesters te herstellen in de haven van New York. Door miljoenen oesterschelpen te recyclen die zijn verzameld in restaurants in de omgeving van New York, kan de organisatie calciumcarbonaatrijke bouwstenen bouwen voor nieuwe oesters om zich aan vast te klampen in de haven. Ook Oris draagt zijn steentje bij om dit mogelijk te maken met deze limited edition Oris Aquis New York Harbor Limited Edition. Het horloge heeft een groene parelmoer wijzerplaat en wordt geleverd met een rubberen en edelstalen band. Met een waterdichtheid tot 300 meter is deze Oris Aquis zo waterdicht als een… uh oester. Het horloge is gelimiteerd op 2.000 stuks en wij hebben nummer 1.192 voor u gepresenteerd staan in Apeldoorn.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Oris Aquis date calibre 400

De Oris Calibre 400-serie zet een nieuwe standaard in de automatische mechanische horlogerie. Het biedt verhoogde niveaus van antimagnetisme, heeft een gangreserve van vijf dagen en wordt geleverd met een garantie van tien jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van tien jaar. Een innovatief herenhorloge dus, maar wat ook zeker gezegd mag worden: door de combinatie van blauw met gouden accenten is deze Oris een herenhorloge dat bij elke gelegenheid gezien mag worden.

 
Bekijk Oris collectie