Type what you are searching for:

Nieuw bij van Hell

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwkomers die bij ons mag verwachten.

 


 

Nieuw van BRON

De nieuwste BRON-collectie druppelt op dit moment bij ons binnen en is vanaf donderdag 6 oktober te zien en te passen in een volledig nieuw geëtaleerde corner. Maar we laten u graag alvast een voorproefje zien in de vorm van deze set ringen waarin blauw de hoofdrol speelt. Al heeft de nieuwste collectie natuurlijk nog heel veel meer kleur te bieden!

 
Bekijk Bron collectie
 


 

MeisterSinger Primatic

De Primatic is een bijzondere nieuwkomer in de collectie van MeisterSinger. Het gloednieuwe horloge geeft nog altijd de tijd met één wijzer aan, maar heeft ook een gangreserve aanduiding op 6 uur. De gangreserve van het automatische uurwerk is 38 uur. Bijzonder is ook de gelimiteerde oplage van 100 stuks van dit horloge in historische stijl. Hiervan hebben wij nummer 96 voor u weten te bemachtigen.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Breitling Navitimer B01

Nieuw is de Navitimer bepaald niet. Het model van Breitling bestaat immers al 70 jaar. Wel nieuw is deze uitvoering die een prachtige aanvulling is op de collectie. De Breitling Navitimer B01 heeft een roségouden kast, een alligatorleren band en een automatisch uurwerk. Naast een chronograaf is het horloge uitgevoerd met een datumaanduiding en een rekenliniaal. Een pilotenhorloge pur sang dus; voor mannen die het nostalgische uiterlijk weten te waarderen, maar dan wel met de technische verfijningen van nu.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Artur Scholl ringen

Nieuw bij Van Hell Juweliers: een collectie prachtige ringen van Artur Scholl. Nieuw is bijvoorbeeld een ring met groene amethist, paarse amethist en diamant. Of misschien is de ring met grijze en witte maansteen in combinatie met diamant meer uw smaak?

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Van Hell special

Afgezien van alle prachtige merken die wij in onze winkels verkopen hebben we last but not least: deze ring die lijkt alsof hij bestaat uit meerdere ringen die losjes om de vinger zijn geplaatst, maar in werkelijkheid een ingenieuze constructie is. De combinatie van roségoud en diamant zorgt voor een warme en tegelijkertijd fonkelende uitstraling.

 
Bekijk Van Hell special