Type what you are searching for:

Amersfoort gaat verbouwen. Zien we u voor die tijd nog?

Zaterdag 8 oktober om 17.00 uur is het zover. Aan het einde van deze dag sluit onze vestiging in Amersfoort tijdelijk haar deuren voor een grote verbouwing. Maar voordat het zover is zien we u graag tijdens onze verbouwingsuitverkoop. U bent van harte welkom. De tijd dringt, dus vergeet het niet. Het is zeker de moeite waard!

 

Jarenlang hebben we u en vele andere klanten met veel plezier en enthousiasme mogen ontvangen in onze winkel in Amersfoort. En dat blijven we doen maar dan in een compleet nieuw interieur. Dit pakken we grondig aan, onze juwelierszaak zal een stuk groter worden en nóg luxer dan voorheen.

 

Het is een ingrijpende verbouwing waardoor wij een aantal weken onze deuren zullen sluiten. Maar tot en met zaterdag 8 oktober kunt u nog in Amersfoort terecht voor een exclusieve uitverkoop! Kom dus langs voor prachtige sieraden en horloges met kortingen tot 50 procent en verwen uzelf of uw geliefden. We zien u heel graag binnenkort, zowel voor als na de verbouwing.

 

Bekijk online aanbiedingen

 

Begin november openen we onze deuren weer met de nieuwste horloge- en sieradencollecties waaronder een aantal nieuwe merken. Hierover later meer…