Type what you are searching for:

6 ijzersterke klassiekers

Altijd als we de nieuwe collectie inkopen, houden we rekening met de laatste trends en vooral met datgene waarvan we vermoeden dat u het mooi vindt. Maar soms is dat niet nodig. Er zijn gewoon sieraden en horloges die we altijd in huis willen hebben. Lees hier welke klassiekers dat zijn.

 


 

Horloges

De ontwikkeling van een nieuw horloge is een tijdrovend proces. Nieuwe modellen zien we niet elke dag en na een introductie zal het model langere tijd deel uitmaken van een collectie. Dat maakt niet van elk horloge meteen een klassieker. Daar is meer voor nodig…

 


 

Breitling – Navitimer

De Navitimer van Breitling bestaat al sinds 1952 toen Willy Breitling de chronograaf ontwierp. Deze nieuwe Navitimer is een nostalgische uitvoering, maar gemaakt met de technische kennis van nu. De edelstalen chronograaf is uitgerust met een rekenliniaal en datumaanduiding. In deze uitvoering met zwarte wijzerplaat en alligatorleren band heeft de Navitimer meer dan ooit een mannelijke, stoere en toch stijlvolle uitstraling. Willy Breitling was er vast tevreden mee geweest.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Ebel – Sport Classic

De geschiedenis van de Ebel Sport Classic gaat terug tot de jaren zeventig. Het sportieve icoon van het Zwitserse horlogemerk valt sindsdien op door de kenmerkende zeshoekige kast en het golfpatroon van de band. Anno 2022 heeft de Sport Classic zijn oorspronkelijke uitstraling behouden, maar deze versie in edelstaal en geelgoud is slanker dan het oorspronkelijke model. Zoals het een echte klassieker betaamt, is ook dit damesmodel met de tijd meegegaan zonder het originele ontwerp teniet te doen.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

Longines – La Grande Classique

De naam zegt eigenlijk alles: La Grande Classique. Dit dameshorloge uit de collectie van Longines ademt de geschiedenis van het oude merk. Het is hét voorbeeld van de klassieke elegantie en tijdloze verfijning van het merk. Het edelstalen model valt op door het slanke profiel en is in een groot aantal uitvoeringen verkrijgbaar.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Sieraden

Wie een sieraad aanschaft of cadeau krijgt zal daar een leven lang plezier aan beleven. De lange levensduur maakt van elk juweel een klassieker. Al verdienen sommige sieraden die benaming net iets meer dan anderen…

 


 

Monzario – armband

Deze roségouden armband van Monzario is een armband van alle tijden, voor elke vrouw en bij elke gelegenheid. Met zijn brede, ovale schakels en een sluiting die bijna onzichtbaar is, is deze armband voor veel dames een vaste waarde in hun collectie.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Fjory – slavenarmband

Als er één armband een klassieker genoemd mag worden, dan is dat de slavenarmband. Het eerste bewijs dat vrouwen deze armband droegen, stamt uit 2600 voor Christus en het ziet er niet naar uit dat aan de populariteit ervan snel een einde zal komen. Een slavenarmband van deze tijd is deze geelgouden armband van Fjory. De armband is 4 millimeter breed en voelt lekker zwaar. De armband wordt middels een speciaal procedé voorzien van een kern van 925 sterling zilver. Dit maakt de armband perfect om elke dag te dragen. De vijf briljant geslepen diamanten zorgen voor een sprankelend accent.

 
Bekijk Fjory collectie
 


 

R&C – solitairring

De klassieke solitairring vindt u bij Van Hell Juweliers in alle soorten en maten. Het verschil zit hem in de details die de ring voor elke vrouw uniek maakt. Een mooi voorbeeld is deze ring met de naam Ario uit de collectie van R&C. In deze witgouden ring staat een adembenemend mooie, briljant geslepen diamant centraal. Het is een ring om de bijzondere momenten in het leven mee te vieren.

 
Bekijk R&C collectie