Type what you are searching for:

Longines: 190 jaar traditie, elegantie en prestatie

Het is feest bij Longines. Het Zwitserse horlogemerk bestaat dit jaar maar liefst 190 jaar en kan terugkijken op bijna twee eeuwen waarin het horloges heeft gemaakt op basis van elegantie en prestatie. Dat vieren we graag met ze mee!

 

Longines werd in 1832 opgericht door Auguste Agassiz in het Zwitserse Saint-Imier. Hier gingen de vaklieden aan het werk met het maken van (zak)horloges. Zonder elektriciteit, stromend water en communicatiemiddelen, wist Longines met vakmanschap, creativiteit en doorzettingsvermogen uit te groeien tot een succesvol horlogemerk.
Op de plek waar Longines 190 jaar geleden voor het eerst zijn deuren opende, is het bedrijf tot op de dag van vandaag te vinden. Hier worden horloges gemaakt volgens de ambities van de oprichter: Avant-garde durven zijn, uitmuntendheid bereiken en van innovatie een voortdurende zoektocht maken. Dit heeft geleid tot steeds nieuwe technische en esthetische innovaties in horloges die inmiddels te koop zijn in meer dan 150 landen over de hele wereld.

 

Longines Master Collection 190th Anniversary

Ter gelegenheid van het jubileum brengt Longines nu de Master Collection 190th Anniversary. Deze serie van drie exclusieve horloges staat symbool voor het rijke erfgoed van Longines. De horloges combineren klassieke elegantie en uitmuntendheid en zijn verkrijgbaar in edelstaal en goud. De 18-karaats geelgouden en roségouden versies worden gepresenteerd in een gelimiteerde, genummerde oplage van 190 stuks om hun exclusiviteit te onderstrepen.

 
Bekijk Longines collectie