Type what you are searching for:

Levendig donkerbruin

Wie herfst zegt, denkt al snel aan donkerbruin. Maar bruin hoeft niet saai te zijn. Het is maar net wat je ermee doet. Deze sieraden en horloges zijn hiervan het bewijs.

 


 

Een nieuw gezicht

De bruin/koperkleurige wijzerplaat van deze Ebel Discovery Gent laat zien dat deze kleur ook in het herenhorloge tot zijn recht komt. Het geeft het bekende model met zijn zeshoekige kastvorm een heel nieuw gezicht. Deze edelstalen klassieker van Ebel heeft nog altijd een krachtig uiterlijk, maar bewijst op deze manier dat een sterk design vele gezichten kan hebben. Het automatische uurwerk is de betrouwbare motor die er achter de bruine wijzerplaat voor zorgt dat de tijd en datum altijd nauwkeurig worden aangegeven.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

Bijzonder in bruin

Het bruin in deze prachtige ring van Bigli komt voor rekening van rutielkwarts. Deze edelsteen is bovenop de onyx bevestigd en geeft de ring een eigenzinnige uitstraling. De roségouden ring maakt deel uit van de Mini Chloe-collectie. De ring is op zichzelf al bijzonder, maar kan onderdeel zijn van een persoonlijke creatie door ringen van verschillende afmetingen in deze collectie tegen elkaar te schuiven.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Exclusief met diamant

De schoonheid van diamant kennen we allemaal, maar in deze roségouden ring van R&C speelt de diamant een wel heel bijzondere rol. De briljant geslepen diamant heeft een lichtgele kleur en is met een gewicht van maar liefst 2.74 ct. het middelpunt van deze prachtige ring. In de royale band van de ring zijn briljant geslepen diamanten op speelse wijze gezet. Deze bruine diamanten hebben ieder een eigen, warme kleurtoon. Een ring als deze uit de Exclusive Collection zult u slechts één keer tegenkomen.

 
Bekijk R&C collectie