Type what you are searching for:

Alles kan met middenblauw

Blauw is van alle jaargetijden, van lichtblauw in de zomer tot donkerblauw in de winter. Maar deze herfst staat in het teken van middenblauw. Een kleur die past bij elke man of vrouw en de mogelijkheid biedt om eindeloos mee te combineren.

 


 

Nieuw van BRON

De nieuwste BRON-collectie druppelt op dit moment bij ons binnen en is te zien en te passen in een volledig nieuw geëtaleerde corner (in Apeldoorn) en vanaf 12 november in de nieuwe Bron corner in Amersfoort. Maar we laten u graag alvast een voorproefje zien in de vorm van deze set ringen waarin blauw de hoofdrol speelt. Al heeft de nieuwste collectie natuurlijk nog heel veel meer kleur te bieden!

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Stijlvol met karakter

Het azuurblauw van de wijzerplaat doet misschien denken aan een zomerse vakantiebestemming, maar deze Riviera van Baume & Mercier straalt vooral een gevoel voor stijl uit. Het stalen herenhorloge bevat alle kenmerken die van dit model een klassieker maken, zoals de twaalfhoekige bezel bevestigd met vier schroeven, geklonken indexen op 3 en 9 uur en een Romeins cijfer op 12 uur. Een datumring met maanfase geeft dit horloge nog eens een extra dosis karakter.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Nostalgie

De Breitling Navitimer is er in vele uitvoeringen, maar dit model met blauwe wijzerplaat past perfect in de trend van het moment. Al is de Navitimer natuurlijk een horloge van alle tijden, want het maakte zeventig jaar geleden al zijn debuut. Dit edelstalen horloge met rekenliniaal en koepelvormig saffierglas ademt nostalgie uit, maar voldoet tegelijkertijd aan alle eisen van de huidige tijd.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

London Blue

Subtiel en toch een echte blikvanger is deze armband van Tirisi. Blikvanger is de London Blue Topaas, die facet geslepen is en hierdoor een prachtige schittering heeft. De levendige edelsteen is omringd door briljant geslepen diamanten. Zo is dit het stralende middelpunt in de armband die bestaat uit roségouden bolletjes die de pols omvatten.

 
Bekijk Tirisi collectie