Type what you are searching for:

Fleurig zachtroze

Zachtroze, of om in modetermen te blijven strawberry cream, is een kleur die zelfs de meest sombere herfstdag weet op te fleuren. Maar is het ook uw kleur? Als het gaat om sieraden, staat zachtroze iedereen.

 


 

Onvergetelijk mooi

De Riviera van Baume & Mercier is terug van weggeweest en dat is goed nieuws. Dit model, dat voor het eerst verscheen in 1973, is namelijk te mooi om zomaar te vergeten. Bijna een halve eeuw later bewijst het waarom. Het design van de edelstalen kast met zijn twaalfhoekige lunette is van alle tijden, maar de wijzerplaat met het roze golfpatroon voegt er een vleugje van de nieuwste mode aan toe. Een Zwitsers automatisch uurwerk geeft de tijd en datum aan.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Zachte uitstraling

Briolet geslepen roze kwarts, witte diamant en roze opaal. Het kan niet roze genoeg zijn wat Bron betreft voor deze prachtige oorhangers. En zoiets doet Bron niet zomaar. De sieraden uit de Catch-familie hebben hierdoor een bijzonder zachte uitstraling gekregen. Is roze toch niet wat u zoekt? De Catch-familie is een collectie met prachtige stenen in alle kleuren van de regenboog, door Bron liefdevol en vakkundig gevangen in 18 karaat roségoud.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Zachtroze kwarts

Deze prachtige ring uit de York-serie van R&C is gemaakt van 18 karaat roségoud. In een elegante, ovale zetting is een cabochon geslepen zachtroze kwarts gezet. De ring is mooi om solo te dragen, maar ook om speels te combineren met andere kleuren.

 
Bekijk R&C collectie