Type what you are searching for:

De herfst in okergeel

Geel een kleur voor de zomer? Zeker niet, want nu narcissen plaats hebben gemaakt voor geelgekleurde herfstbladeren, laat geel zich in de natuur op een heel andere manier zien. De mode volgt de natuur op de voet, met okergeel of mustard als de kleuren van herfst 2022.

 


 

Ton-sur-ton

Mosterdgeel is een van de modekleuren van het moment, maar als het om trends gaat, is ton-sur-ton dat ook. Het Nederlandse merk Staudt heeft dat heel goed begrepen met de Ton-sur-ton-collectie voor dames. Het horloge is er in verschillende kleuren, maar in mosterdgeel is dit exemplaar niet alleen modieus, maar geeft het met zijn automatische uurwerk ook nog eens heel nauwkeurig de tijd aan.

 
Bekijk Staudt collectie
 


 

Veilig met Wolf 1834

Bent u in het gelukkige bezit van dertig ringen en is elk daarvan u dierbaar? Dan is voor al uw ringen plaats in deze mosterdgele juwelen etui van Wolf 1834. Daarnaast is ruimte voor zes colliers, verschillende oorhangers en zelfs een spiegel. Hierin zijn uw kostbaarheden goed opgeborgen want de etui is bekleed met LusterLoc, een materiaal dat tot 35 jaar oxidatie op sieraden voorkomt.

 
Bekijk Wolf 1834 collectie