Type what you are searching for:

Prachtig in paars

Paars is een kleur die dit najaar in geen garderobe mag ontbreken. Mits het een kleur is die u aanspreekt natuurlijk. Dus mocht een paarse jurk voor u wat te veel van het goede zijn, dan laten deze paarse sieraden zien dat u heel goed weet wat in de mode is.

 


 

Een ring voor eeuwig

Hoeveel tinten paars zijn er wel niet? Dat moeten er heel veel zijn, maar het paars in deze ring van Bron behoort toch wel tot onze favorieten. De roségouden ring is een eyecatcher dankzij de briolet geslepen saffier met een kleur die tussen roze en paars in zit. Een ring uit de Sushi-familie die van paars een kleur met eeuwigheidswaarde maakt.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Paars als blikvanger

Een edelsteen is natuurlijk een kostbaar kleinood van alle tijden, maar deze paarse amethist is helemaal van nu. In deze oorhangers van Pianegonda is de amethist een echte blikvanger. De zilveren oorhangers zijn onderdeel van de Sublimia-serie, die is gebaseerd op dichte en open ruimtes, en de verhouding daartussen. De amethist die erin gezet is, is zo gezet dat het lijkt of de oorhangers opgaan in de lucht.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Vijftien tinten paars

Vijftien tinten paars. Die zien we in deze ring van Moraglione met een rij prachtige toermalijnen in paars/violet. De edelstenen in deze roségouden ring zijn ook wisselend van grootte. De middelste is het grootst en hiervandaan worden ze aan de zijkanten steeds iets kleiner.

 
Bekijk Moraglione collectie