Type what you are searching for:

Feestelijke opening Van Hell Amersfoort

Zaterdag 12 november is een bijzondere dag voor Van Hell Juweliers in Amersfoort. Dan openen we na een spectaculaire verbouwing de deuren van een winkel die groter, mooier en uitgebreider dan ooit is. Komt u ook snel kijken?

 

De afgelopen weken is in Amersfoort hard gewerkt, maar nu de verbouwing bijna achter de rug is, zijn we aangenaam verrast met het resultaat. Wie voor het eerst weer naar binnen loopt aan de Utrechtsestraat 28 zal dat ook zijn, want er is veel veranderd.

 

Het eerste dat zal opvallen is dat de winkel langer, groter en deels hoger is geworden. We hebben er zo’n 75 vierkante meter bijgekregen. In het midden van de winkel bevindt zich een dakkoepel die zorgt voor inval van daglicht. Hierdoor komen sieraden en horloges nog mooier tot hun recht. De extra vierkante meters bieden plaats aan uitgebreidere collecties van de merken die we al voerden, maar ook voor nieuwe merken. U vindt in Amersfoort voortaan ook de horloges van Carl F. Bucherer en sieraden van GioMio, IsabelleFa en Schaffrath.

 

Dit alles presenteren we in een geheel nieuw interieur, een interieur met een klassieke touch, dat toch helemaal van deze tijd is. De nieuwe winkel is luxe, warm en vriendelijk, een plek om rustig de nieuwe sieraden of horloges te bekijken. Natuurlijk onder het genot van een culinaire verwennerij zoals u van ons gewend bent. Want onze gastvrijheid en service is onveranderd. Van harte welkom!

 

Winkel Amersfoort

 

Winkel Amersfoort