Type what you are searching for:

Welkom bij de Horloge- en Juwelenfabriek 2022

Heeft u woensdag 30 november al iets te doen? Dan ontmoeten wij u namelijk graag tijdens de Horloge- en Juwelenfabriek 2022. Op het jaarlijks terugkerende event hopen we u live te mogen begroeten in de sfeervolle omgeving van Kasteel de Schaffelaar in Barneveld.

 


 

Tijdens de Horloge- en Juwelenfabriek 2022 serveren wij u een uitgebreid programma waarbij niemand zich een moment zal vervelen. Bezoekers wacht een avond vol luxe met de mogelijkheid om de gehele collecties van leveranciers te zien. Met een feestelijk drankje en culinaire lekkernijen is er bovendien de gelegenheid om elkaar te ontmoeten nu het event voor het eerst sinds 2019 weer doorgang kan vinden. Op de manier zoals u van ons gewend bent, met een sfeervolle avond in een warme omgeving.

 

De prachtige locatie van Kasteel de Schaffelaar is het decor om de horloges te bekijken van merken als Breitling, Carl F. Bucherer, Longines, Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches, Staudt Chronometrie, Ebel, MeisterSinger en Oris. Als bijzondere gast is bovendien het merk Armin Strom aanwezig met een opvallende collectie.
Sieraden zijn natuurlijk ook goed vertegenwoordigd in Kasteel de Schaffelaar. U vindt hier de nieuwste en meest aansprekende modellen van IsabelleFa, GioMio, Nol (met aambeeld), Bigli, Georg Jensen, Monzario, Artur Scholl, R&C, de Van Hell Signature Diamonds-collectie, Tirisi, Bron, Schaffrath, Albanu, Fjory, Jörg Heinz en Pianegonda.
De sieraden en horloges zullen tijdens de Horloge- en Juwelenfabriek 2022 niet alleen te bewonderen zijn, maar u kunt ook zien hoe ze gemaakt worden. Een goudsmid, zilversmid, horlogemaker en edelsteenzetter zijn aanwezig om hun ‘geheimen’ met u te delen.

 

U bent van harte welkom!

We horen graag of we u de 30ste november mogen ontmoeten. U bent welkom vanaf 18.30 uur.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: amersfoort@vanhell-juweliers.nl of klik op onderstaande button.

 
aanmelden