Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Breitling Chronomat Automatic GMT 40

We kunnen weer op reis en wat doen we dat graag. Met deze nieuwe Chronomat Automatic GMT 40 bent u er helemaal klaar voor. Het horloge toont net zo makkelijk de tijd in een tweede tijdzone, maar blijft u liever thuis, dan is dit edelstalen herenhorloge er ook graag bij. Sportief of gekleed, deze Breitling is er voor elke gelegenheid.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Oris Divers Sixty-Five Calibre 400

Met de Divers Sixty-Five baseert Oris zich op een iconisch duikhorloge uit het jaar 1965. Een mooi jaar qua designs, want de vintage uitstraling is ook nu ongekend populair. Het innerlijk van dit model is echter helemaal van 2022, wat van de Sixty-Five een horloge maakt voor de man van nu. Uitgerust met een eigen Oris-uurwerk, anti-magnetisch, een gangreserve van vijf dagen en met maar liefst tien jaar garantie is deze vintage Sixty-Five een horloge van deze tijd.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

MeisterSinger Bell Hora NL Editie

Elk jaar brengt MeisterSinger een model dat speciaal gemaakt is voor de Nederlandse liefhebber. Er worden er heel weinig van gemaakt, maar van de vijftig exemplaren van de Bell Hora NL Editie heeft Van Hell Juweliers Apeldoorn de hand weten te leggen op nummer 2 en nummer 26.
De Bell Hora, de naam zegt het al, is een horloge dat geluid maakt. Dit is een oude complicatie met de naam ‘Sonnerie au passage’ waarbij in het uurwerk een hamertje elk uur op een gong slaat. Het edelstalen horloge met automatisch uurwerk laat op deze manier heel subtiel horen dat een nieuw uur zich aandient. Zo heeft MeisterSinger zelfs de ene wijzer waarmee het altijd de tijd aangeeft overbodig gemaakt. Mocht het geluid dat de Bell Hora maakt even niet goed uitkomen, dan is het horloge eenvoudig tot stilte te brengen door het uittrekken van pusher onder de kroon, die zich zoals in elke NL Editie aan de linkerzijde van de kast bevindt.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Longines HydroConquest XXII Commonwealth Games

Het 190 jaar oude Longines is in zijn lange historie vaak liefhebber, official partner en tijdwaarnemer bij grote sport evenementen geweest. Zo’n evenement zijn de Commonwealth Games die dit jaar werden gehouden en bij deze gelegenheid heeft Longines de HydroConquest XXII Commonwealth Games uitgebracht. Het horloge is bij uitstek geschikt voor sportieve prestaties, ook als we daarmee niet aan de spelen mee zullen doen. Het edelstalen model met een kastdiameter van 41 millimeter heeft een automatisch uurwerk met een buitengewone precisie en is tot driehonderd meter waterdicht. De zwarte keramische lunette met de minutenmarkering in de levendige kleuren van het sportevenement is een reminder aan de Commonwealth Games van 2022.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

IsabelleFa Flix.Flex

IsabelleFa introduceerde de Flix.Flex-collectie voor het eerst in 2004 – en blijft sieradenliefhebbers wereldwijd inspireren met deze innovatie. De naam staat voor bijzonder verfijnde colliers en armbanden, exclusief handgemaakt van 18 karaat goud of 950 platina, maar toch flexibel. Zoals dit collier van roségoud. Het is comfortabel om te dragen en als verrassing zit er een diamantje in verstopt, een geheimpje dat alleen bij de draagster bekend is.

 
Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Fagnoul

IsabelleFa kenden we al als merk voor dames, maar het denkt nu ook aan de heren onder ons. Gelukkig maar, want het Duitse merk heeft ook hem veel te bieden. De sieradenlijn voor heren draagt de naam Fagnoul, die is afgeleid van IsabelleFa, wat staat voor Isabelle Fagnoul. Een mooi voorbeeld uit de herencollectie is deze bronzen armband met een sluiting van roségoud en één diamant. Zoals dat geldt voor de complete Fagnoul-lijn is het tijdloos en past zowel bij een kostuum als een leren jack.

 
Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Jörg Heinz Swing Pure

De Swing Pure-collectie van Jörg Heinz bewijst de innovativiteit van het Duitse merk, dat aan zijn sieraden graag een verrassing toevoegt. In deze ring van roségoud is dat de bruine diamant die losjes beweegt tijdens het dragen. Het licht dat de diamant op deze manier opvangt zorgt voor een extra schittering.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie