Type what you are searching for:

Onze cadeautips voor sinterklaasavond

Sinterklaas zat te denken.
Wat hij aan uw geliefden zou gaan schenken.
Een persoonlijk cadeau voor hem of haar?
Een tijdloos geschenk of een lief gebaar?
Bij Van Hell Juweliers denken we graag met hem mee
Wellicht vindt de Sint hier een mooi cadeau-idee

 


 

Voor een trendy dame

Voor de hippe jonge dame is er deze armband van Tirisi Moda. De modieuze armband is kenmerkend voor de stijl en het charisma van het Nederlandse merk. De armband bestaat uit een leren koord met daaraan een element van zilver en roségoud in de vorm van een kusje. In de zilveren baan van het ‘kusje’ is briljant geslepen diamant gezet. De trendy armband past om elke pols want door het sluitstuk in de vorm van het zilveren bolletje is de armband snel op de juiste maat af te stellen.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Voor elke vrouw

Moeders, dochters, zussen, tantes of oma’s, voor Miss Spring heeft iedere vrouw een ‘little Miss’ in zich, ongeacht haar leeftijd. Voor al deze vrouwen bedacht Miss Spring deze armband Tiny Round als onderdeel van de collectie Tiny Ones. Het heeft een rondje als blikvanger. Omdat elke vrouw een persoonlijke smaak heeft is deze armband er in geelgoud, roségoud, witgoud en alle bicolor combinaties.

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Voor elke kamer

Als blikvanger in de woonkamer of op het nachtkastje. Deze decoratieve lamp van DaqiConcept voelt zich overal thuis. De porseleinen vogel op een houten ondergrond is niet groot (105 x 105 x 190 millimeter), maar is ontworpen om de kamer te verlichten in drie verschillende lichtsterktes. Als licht niet nodig is, dan is de met de hand beschilderde vogel een prachtig luxe accessoire in elke kamer.

 
Bekijk DaqiConcept collectie
 


 

Voor de moderne vrouw

Voor vrouwen die van combineren houden en een voorkeur hebben voor modern en eigentijds is er dit collier van Pianegonda. Door het luchtige ontwerp is dit zilveren collier te dragen bij iedere outfit en elke gelegenheid. Het maakt deel uit van de Vinctum-collectie en vraagt er met de kenmerkende schakels om gecombineerd te worden met de bijpassende armband en oorhangers.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Voor horloges en sieraden

Kostbare horloges en dierbare juwelen verdienen het om er voorzichtig mee om te springen. In deze etui van Wolf 1834 bergen we ze veilig op voor de momenten dat we ze niet dragen. Deze stijlvolle en elegante Watch & Jewellery Roll van Wolf biedt plaats aan twee horloges en enkele juwelen in een etui van leder met luxe goudkleurige accenten.

 
Bekijk Wolf 1834 collectie
 


 

Voor levenslang schrijfplezier

Als schoencadeautje of surprise voor pakjesavond is deze ballpoint van Montegrappa voor de gelukkige ontvanger een prachtig geschenk. De Elmo 01 Ballpoint is gemaakt van zwart edelhars en edelstaal in een creatie van elegante eenvoud. Een pen als deze is er om een leven lang plezier van te hebben.

 
Bekijk Montegrappa collectie