Type what you are searching for:
Valentijnsdag

Fijne Valentijnsdag!

Op dinsdag 14 februari vieren we de liefde. Maar hoe verwent u uw geliefde met Valentijnsdag? Kiest u voor een lief gebaar of een groot geschenk om te zeggen hoeveel u van hem of haar houdt? Voor wie het aan inspiratie ontbreekt, vindt u hier enkele ideetjes voor een klein of groot geschenk.

 


 

Pianegonda Tecum ringDraagbare kunst

Vijf zilveren banen met elk een eigen bewerking die samenkomen aan de onderzijde van een ring. Als dat geen symbool voor liefde is! Deze kunstig gemaakte ring met de naam Tecum is onderdeel van de collectie van het Italiaanse Pianegonda. Het merk laat zich inspireren door architectuur en de geometrische vormen in de natuur voor sieraden die kunnen worden beschreven als draagbare kunst.

 

Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Tirisi sliding kissesSliding kisses

Geen Valentijnsdag zonder een kus natuurlijk. Dat heeft Tirisi heel goed begrepen met deze armband met ‘sliding kisses’. De leren armband draagt een beweegbaar kusje in goud en zilver met diamanten. De armband is solitair te dragen, maar alleen is maar alleen. Deze armband gaat dan ook uitstekend samen met armbanden in andere kleuren en met de leuke symbolen van Tirisi.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Georg Jensen ring Reflect Reflect

Een geschenk voor een Valentijn mag best iets extra’s hebben om de liefde voor elkaar te symboliseren. Dat doet deze ring Reflect van Georg Jensen zeker. De organische, druppelvormige zilveren delen grijpen vloeiend in elkaar en vormen samen een tijdloos geheel. De ring met een stoer, maar tegelijkertijd minimalistisch design is ontworpen om een statement te maken. Het is een sieraad waarmee uw liefde voor elkaar direct duidelijk is.

 

Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

Albanu armband crocoEen bijzonder geschenk voor een bijzondere man

Hoe vertelt u de liefde van uw leven hoe bijzonder hij is? Het antwoord op die vraag vindt u in deze armband van Albanu die eveneens heel bijzonder is. Deze armband is gemaakt van de huid van de alligator. De armbanden van Albanu worden met de hand vervaardigd in het atelier in Monaco om hun weg te vinden naar de pols van uw grote liefde. Wilt u hem verrassen en zeker weten dat de armband past? De lengte van de band is 19,7 centimeter en hij is 12 millimeter breed.

 

Bekijk Albanu collectie
 


 

Bron Reflex armbandReflex

Een kusje gezet met briljant geslepen diamanten. Mocht een dame nog niet weten wat u voor haar voelt, dan is deze armband wel een heel duidelijke hint. De armband waar we het over hebben is dit model met de naam Reflex van Bron. De roségouden armband is ontworpen om moeiteloos om elke pols te kunnen worden geschoven. De pols van uw Valentijn misschien?

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Bron Joy ringJoy

Een sieraad cadeau geven of krijgen is een vreugdevol moment en vaak een herinnering voor het leven. Deze ring met de naam Joy is gemaakt om bijzondere momenten te bezegelen en is een joy forever. De roségouden ring van Bron wordt opgesierd door het voor het merk kenmerkende kusje, dat in deze ring nog eens extra sprankelt door de combinatie met diamant.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

TissotStijlvol

Stijlvolle Valentijns zullen op 14 februari aangenaam verrast zijn als zij dit horloge van Tissot om de pols mogen doen. Het is gemaakt van geborsteld edelstaal met een gepolijste lunette. De zwarte wijzerplaat heeft zilverkleurige wijzers en indexen, is behandeld met Super-LumiNova en heeft een datumaanduiding op 3 uur. Het Zwitserse automatisch uurwerk heeft een gangreserve van tachtig uur.

 

Bekijk Tissot collectie