Type what you are searching for:
Koen Simon

Graag stellen we aan u voor: Koen Simon

Bij Van Hell Juweliers kennen we graag al onze klanten persoonlijk, maar wellicht wilt u ons ook wat beter leren kennen? Een goede relatie is immers belangrijk bij de aankoop van een heel persoonlijk sieraad of horloge. Daarom stellen we in elke nieuwsbrief een van onze medewerkers aan u voor. Dit keer vertelt Koen Simon uit het team Apeldoorn iets meer over zichzelf.

 

In Apeldoorn treffen klanten jou in de winkel aan. Wat kunnen ze hier van je verwachten, waar ligt jouw kracht?
“Mijn kracht is om de wensen van de klant te combineren met mijn passie voor horloges om zo op een passende manier samen met de klant het perfecte horloge te kiezen. Ik vind het leuk om de klant te verrassen. Dat kan met een product waar de klant zelf niet aan gedacht had of bijvoorbeeld door een klant extra in de watten te leggen. Mijn doel is om de herinnering van een koop van een horloge of juweel te vangen in het product zelf. Ik wil dat als de klant naar haar/zijn horloge of juweel kijkt, deze niet alleen blij is met het product, maar ook een positieve, blijvende herinnering heeft aan hoe zij/hij het product gekocht heeft.”

 

Je luistert elke dag naar de klant, maar wat is eigenlijk jouw eigen favoriete merk of product in de winkel?
“Mijn favoriete merk in de winkel is Christiaan van der Klaauw. Dit is een klein atelier met als enige in de wereld een specialisatie in astronomische complicaties. Mijn favoriet is het Planetarium. De complicatie waar het merk hoofdzakelijk om bekend is. Een schitterend horloge. Wij mogen als Nederlanders trots zijn op zo’n bijzonder en uniek atelier.”

 

Wat is voor jou belangrijk in het leven?
“Leuke dingen doen met familie en vrienden, mijzelf niet te serieus nemen en gezondheid.”

 

Als je tijd voor jezelf hebt, wat is dan je favoriete bezigheid?
“Voor mij zijn horloges geen werk, maar echt mijn passie. Vanaf mijn twaalfde reis ik al door (hoofdzakelijk) Europa om met verzamelaars af te spreken, musea/fabrieken/beurzen te bezoeken en om bij juweliers langs te gaan om te kijken naar nieuwe stukken. Dan wel vintage, dan wel nieuw. Ik heb een brede interesse.
Daarnaast vind ik geschiedenis en kunst erg interessant. Ik bezoek graag musea. Ik vind city trips maken erg leuk, dus dat kan ik dan mooi combineren.
Tot slot vind ik het fijn om buiten te zijn. Dus ik wandel graag of ga hardlopen. Bij mooi weer ben ik liever in het bos dan in de sportschool.”