Type what you are searching for:

De schoonheid van de winter

Een pak hagelwitte sneeuw, de skipiste die aan je voeten ligt of een wandeling in de frisse berglucht. Velen van u genieten deze dagen van een wintersportvakantie. Dat u zich hiervoor warm hebt gekleed spreekt voor zich, maar welke horloges en sieraden zijn voor de winter geschikt? Enkele suggesties voor de (après-)ski.

 


 

Fonkelende piste

De witte skipiste en de fonkeling van ijskristallen. Deze ring van IsabelleFa doet in alles denken aan een mooie wintersportvakantie. Al is de ring niet gemaakt van sneeuw, maar van witgoud en zijn het geen ijskristallen maar briljant geslepen diamanten die een statement maken. De ring draagt buitengewoon comfortabel door de ‘Navette’-vorm. Hierdoor is de ring aan het oppervlak royaal vormgegeven terwijl deze aan de binnenzijde terugloopt in breedte waardoor deze minder huid raakt.

 

Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Op de piste en de après-ski

Wie niet bang is om de zwarte piste te kiezen, mag van een horloge verwachten dat het tegen een stootje kan. Een merk dat hier rekening mee houdt is Breitling. Deze Chronomat Automatic heeft een kastdiameter van 38 millimeter en het is eigenlijk zonde om deze onder een skihandschoen te verstoppen. Maar zonder de handschoen toont zich een zowel sportief als elegant horloge. Sportief door de blauw rubberen rouleaux horlogeband en de blauw keramische ‘rider tabs’ en kroon die dit horloge een sportieve uitstraling geven. Elegant door de 32 diamanten die schitteren in de lunette. Nauwkeurigheid is eveneens gegarandeerd dankzij het Breitling kaliber B17 dat een COSC-gecertificeerde chronometer is.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Perfecte reisgenoot

Nu genieten van de wintersport en in de zomer van een duik- of snorkelvakantie? Dan is de Oris Aquis Date een perfecte reisgenoot. Het sportieve horloge blinkt uit in betrouwbaarheid. Het kaliber 400 bestaat onder meer uit dertig anti-magnetische onderdelen en heeft een gangreserve van vijf dagen. Het is waterdicht tot 300 meter, maar ook in de bergen staat het zijn mannetje. Voor een merk met zijn hoofdkwartier in de Zwitserse bergen mag dat natuurlijk voor zich spreken.

 

Bekijk Oris collectie
 


 

Witte eyecatcher

De edelstalen Patravi Scubatec van Carl F. Bucherer zal veel mensen aan de besneeuwde Zwitserse bergtoppen doen denken, maar is hoewel Zwitserland niet aan een zee grenst een op en top duikhorloge. Het is tot 200 meter waterdicht, een waterdichtheid die mogelijk is door het heliumventiel. De combinatie van een edelstalen/keramische kast met een diameter van 37 millimeter en de witte wijzerplaat maakt de Patravi Scubatec tot een betrouwbare eyecatcher.

 

Bekijk Carl F. Bucherer collectie
 


 

Een winters kusje

Wit en winters is dit modieuze armbandje van Tirisi Moda. Aan het wit lederen koord zit een element (kusje) van zilver en 18 karaat roségoud. In de zilveren baan van het ‘kusje’ is briljant geslepen diamant gezet. De armband past elke dame omdat deze door het zilveren bolletje (het sluitstuk) eenvoudig en snel op de juiste maat is af te stellen.

 

Bekijk Tirisi Moda collectie