Type what you are searching for:

Graag stellen we aan u voor: Desiree Giesbers

Bij Van Hell Juweliers kennen we graag al onze klanten persoonlijk, maar wellicht wilt u ons ook wat beter leren kennen? Een goede relatie is immers belangrijk bij de aankoop van een heel persoonlijk sieraad of horloge. Daarom stellen we in elke nieuwsbrief een van onze medewerkers aan u voor. Dit keer vertelt Desiree Giesbers van team Amersfoort iets meer over zichzelf.

 

In Amersfoort treffen klanten jou in de winkel aan. Wat kunnen ze hier van je verwachten, wat is jouw expertise?
“Het werken bij een juwelier is afwisselend en veelzijdig. In Amersfoort houd ik me bezig met administratie, inkoop, verkoop, het verzorgen van de winkel en natuurlijk het ontvangen en adviseren van klanten. Dit werk is mij op het lijf geschreven, want ik ben oprecht geïnteresseerd en geduldig. Ik hou van mijn klanten en wens dat iedereen tevreden weer weggaat. Daar zet ik mij volledig voor in.”

 

Je luistert elke dag naar de klant, maar wat is eigenlijk jouw eigen favoriete merk of product in de winkel?
“Van alle merken die ik elke dag om me heen heb, is IsabellaFa toch wel mijn favoriet. De reden hiervoor is dat het stijlvol is en een chique nonchalante uitstraling heeft. Een voordeel is ook dat IsabelleFa zich uitstekend laat combineren met andere sieraden.”

 

Wat is voor jou belangrijk in het leven?
“Hartelijk en vriendelijk zijn voor mensen om mij heen. Dat is voor mij belangrijk.”

 

Als je tijd voor jezelf hebt, wat is dan je favoriete bezigheid?
“Mijn man en ik vinden het fijn om vrienden en familie te ontvangen. Dan koken we lekker voor ze en brengen een heerlijk avondje samen door. Voor mij is dat een avond waar ik veel plezier aan beleef.”