Type what you are searching for:

De stijl van deze maand: sportief

Het aanbod aan sieraden en horloges is groot, maar toch lopen verschillende stijlen er als een duidelijke rode draad doorheen. Ter inspiratie nemen we u in deze nieuwsbrief elke maand mee op een reis langs de stijlen die we in huis hebben. Deze maand leggen wij graag de sportieve stijl aan u voor.

 


 

Voor watersporters: Breitling Superocean Automatic

De Superocean Automatic 36 van Breitling is gemaakt om te sporten. Voor watersporten om precies te zijn want met de frisse uitstraling en een waterdichtheid tot 300 meter is het hier bij uitstek geschikt voor. Het horloge werd in 1957 ontworpen voor professionele en militaire duikers, maar ontwikkelde al snel een aanhang onder vrijetijdsduikers en horlogeliefhebbers. Het horloge is sportief in uitstraling door de combinatie van wit en edelstaal. Het is bovendien betrouwbaar door het chronometer gecertificeerde uurwerk.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Liefde voor bergen: Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date

Heeft u de Mont Blanc wel eens beklommen en hier de Mer de Glace (ijszee) gletsjer gezien? Die kans is klein, maar het bijzondere patroon is nu de inspiratie voor de unieke wijzerplaat van de Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date. Het allereerste duikhorloge ooit voor Montblanc heeft een blauwe wijzerplaat, waarbij het lijkt alsof je diep in een gletsjer kijkt. De wijzerplaat is gemaakt met het oud-ambachtelijke gebruik van een techniek genaamd ‘gratté-boisé’. Het edelstalen horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk en is tot 300 meter waterdicht.

 

Bekijk Montblanc collectie
 


 

Sportief oorsieraad: de Cape Town van Tirisi Moda

Donker groen, roségoud en zilver vormen het winnende team dat deze oorbellen van Tirisi Moda tot een sportief geheel maakt. Het zijn de nieuwe Cape Town oorbellen, vernoemd naar de stad in Zuid-Afrika, maar ontworpen in Amsterdam. Het kenmerkende ‘kusje’ is nu ook naar Kaapstad afgereisd.

 

Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Krachtig: de Incipit van Pianegonda

Een armband die kracht uitstraalt. Dat is deze armband uit de Incipit collectie van Pianegonda. De zilveren ring is geïnspireerd door de maan en haar cyclische wedergeboorte en vernieuwing. Hiermee introduceert Incipit een nieuw begin en zet het een nieuwe koers uit. Het minimalistische en vrouwelijke ontwerp combineert geweldig met het collier, de oorhangers en/of de armband van het Italiaanse merk.

 

Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Sportief voor hem: een armband van IsabelleFa

Niet alleen een horloge kan een sieraad voor mannen zijn. Ook met een armband laten zij zien dat ze een eigen stijl en smaak hebben. Met deze armband van IsabelleFa tonen zij zich stijlvol en sportief. De roségouden armband uit de FlixFlex collectie is robuust en stoer. De armband heeft klasse en karakter, maar aan de binnenzijde van het uiteinde van de armband is heel subtiel een briljant geslepen diamant gezet. Een armband voor stoere mannen, die van kleine verrassingen houden.

 

Bekijk IsabelleFa collectie