Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell Juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe sieraden en horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Staudt Chronometrie – Prelude Automatic

Een horloge van Staudt Chronometrie is al een bijzonder geschenk, maar het Nederlandse merk maakt dit graag nog eens extra persoonlijk. De Prelude Automatic is een krachtig, ingetogen ontwerp. Het automatische uurwerk bevindt zich in een roségouden kast en achter een antracietgrijze wijzerplaat. Deze biedt de mogelijkheden om het te laten personaliseren met een eigen tekst of naam. Maar ook de achterzijde van de kast of de kroon hebben ruimte voor een eigen, persoonlijke tekst. Een andere naam op het horloge is voor Yvo Staudt geen probleem. Hij personaliseert het graag voor u.

 

Bekijk Staudt collectie
 


 

Staudt Chronometrie – een persoonlijke Prelude

De Prelude van Staudt Chronometrie is een ingetogen horloge met verschillende gezichten. In deze uitvoering zien we een edelstalen kast, een bruine kalfsleren band en een bijzondere blauwe wijzerplaat. Een automatisch uurwerk geeft de tijd en de datum aan. Het model is bovendien een stijlvolle achtergrond om een eigen accent aan toe te voegen. Een echt persoonlijk cadeau wordt het door het te laten personaliseren. Staudt Chronometrie voegt daarom graag een naam of een persoonlijke boodschap toe, bijvoorbeeld op de wijzerplaat, maar ook op minder zichtbare onderdelen van het horloge.

 

Bekijk Staudt collectie
 


 

Christiaan van der Klaauw – Planetarium manchetknoop

Het Planetarium van Christiaan van der Klaauw kennen we als het astronomische horloge dat de gang van de planeten door het universum toont. Nu brengt het Nederlandse merk een Planetarium in de vorm van manchetknopen. Ze zijn gemaakt van edelstaal met een saffierglas. In tegenstelling tot het horloge bevatten de manchetknopen geen mechanisme dat de banen van Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter en Saturnus rondom de zon exact in beeld brengt. De planeten staat in de positie van het jaar 1974, het jaar waarin Christiaan van der Klaauw begon met het vervaardigen van zijn meesterwerken.

 

Bekijk CvdK collectie
 


 

Georg Jensen – Vivianna

Het is een horloge en een sieraad tegelijk. Haar naam is Vivianna en ze is onderdeel van de collectie van Georg Jensen. Met een pure en minimalistische uitstraling is het edelstalen bangle horloge zowel een prachtig juweel als een nuttig tijdsobject. Vivianne heeft een jonge uitstraling, maar heel jong is het eigenlijk niet meer. Het model werd ontworpen in 1969. Hét bewijs dat een tijdloos en toch modern design nooit zijn jeugdige uitstraling verliest.

 

Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

Artur Scholl – een ring die gezien mag worden

Nieuw van Artur Scholl is deze roségouden ring die gemaakt is om gezien te worden. De ring springt in het oog door de combinatie van witte diamant, groene toermalijn en gele saffier. Een ring waar het vakmanschap en de liefde voor edelstenen vanaf spat.

 

Bekijk Artur Scholl collectie