Type what you are searching for:

Comfy Smartness

Comfy smartness is een trend voor elke vrouw die graag ‘smart’ gekleed gaat, maar die vindt dat dit niet ten koste mag gaan van het comfort. Deze look om goed mee voor de dag te komen is er in subtiele kleuren en biedt comfort. Dat geldt ook voor de sieraden en horloges die bij deze trend passen.

 


 

Comfortabel met L’Elastique

Denken we aan comfort dan kun je denken aan het elastiek in de band van een fijn zittende broek, maar wij denken liever aan L’Elastique. Deze prachtige armband van IsabelleFa is gemaakt van warm roségoud en is geïnspireerd door haarelastieken. De armband uit de FlixFlex collectie is dan ook buitengewoon flexibel en dus ontzettend comfortabel. De armband rekt uit als een elastiek bij het om de pols schuiven en sluit vervolgens perfect aan.

 

Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Flexibel comfort van GioMio

Een ring die niet goed past, kan oncom­fortabel zijn, maar dat geldt zeker niet voor deze flexibele ring van GioMio. De rosé­gouden ring is flexibel en wordt dus met speels gemak om de vinger geschoven. De bloem van briljant geslepen diamanten verwelkomt vervolgens de eerste zonnestralen van de lente.

 

Bekijk GioMio collectie
 


 

Longines kiest voor tijdloos comfort

Dit horloge van Longines lijkt voor de trend Comfy Smartness gemaakt te zijn. De La Grande Classique de Longines is Smart dankzij de stijlvolle en klassieke uitstraling, met een kast en band in staal en een geelgouden PVD-coating, de parelmoeren wijzerplaat en de diamanten als uuraanduidingen. Het comfort komt voor rekening van de platte horlogekast en de fijne schakels van de band die soepel om de pols valt. Comfy smartness is misschien een trend, maar dan wel een tijdloze trend als het om deze Longines gaat.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Vederlichte ProPilot

De ProPilot X Calibre 400 van Oris oogt sportief en is gebaseerd op het lucht­vaart­erfgoed. Het horloge is bovendien uitgerust met een uurwerk waarin ruim dertig anti-magnetische onderdelen zijn gebruikt om wrijving en slijtage te verminderen. Kan iets dat zo sportief en innovatief is ook comfort bieden? Het antwoord op deze vraag is een duidelijke ‘ja’, want het horloge heeft een kast en band van titanium. Dit materiaal is zo licht, dat de drager amper zal voelen zo’n prachtig horloge om de pols te dragen.

 

Bekijk Oris collectie