Type what you are searching for:

De stijl van deze maand: speels en jong

Het aanbod aan sieraden en horloges is groot, maar toch lopen verschillende stijlen er als een duidelijke rode draad doorheen. Ter inspiratie nemen we u in deze nieuwsbrief elke maand mee op een reis langs de stijlen die we in huis hebben. Deze maand leggen wij graag de speelse en jonge stijl aan u voor.

 


 

Miss Spring: altijd levendig

Als er een merk in het aanbod van Van Hell Juweliers is dat we zouden kunnen omschrijven als jong en speels, dan moet dat wel Miss Spring zijn. Het merk is levendig en heeft een jonge uitstraling. Het zijn sieraden voor vrouwen die jong of jong van geest zijn. Het Nederlandse merkt brengt ringen, armbanden, colliers, oorsieraden en hangers. Het aanbod is ruim, dus het zou vreemd zijn als niet iedere vrouw die op zoek is naar een jong en speels sieraad hier zou slagen.

 

Bekijk Miss Spring collectie
 


 

De slavenarmband: eeuwige jeugd

De slaven­­­­­­arm­band is al heel lang een sterke aanwezige in onze winkels, maar toch lijkt ze er nooit een dag ouder op te worden. Kijk maar eens naar deze slavenarmband van Fjory. De massief geelgouden armband is twee millimeter breed en voelt lekker zwaar, omdat ze is voorzien van een kern van zilver. Dat maakt deze slavenarmband perfect om elke dag te dragen. Solitair of in combinatie met andere armbanden. Is dat het geheim van haar eeuwige jeugd?­

 

Bekijk Fjory collectie
 


 

Pianegonda: creatief design

Creatief is Piane­gonda als geen ander en voor zijn creaties vindt het inspiratie in de natuur en de architectuur. Een jeugdig voorbeeld van de designsieraden van het Italiaanse huis zijn deze oorhangers met de naam Tecum. De zilveren oorhangers bestaan uit twee elementen. Het bovenste is glad gepolijst en het onderste element heeft een gedraaide bewerking. Het leuke is ook dat Pianegonda de drager uitdaagt om zelf ook creatief te zijn, want bij deze sieradenlijn zijn losse elementen verkrijgbaar. Hierdoor kunnen we de oorhangers, maar ook de armband of het collier op een langere lengte dragen.

 

Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Bigli: voor de belangrijke momenten in het leven

Een sieraad van Bigli is er voor de belangrijke momenten in het leven, zoals afstudeer­bijeenkomsten, verlovingen, bruiloften en geboortes. Elk daarvan wordt gekoppeld aan een Bigli-stuk. Deze roségouden ring uit de Mini Waves collectie bijvoorbeeld. De ring is bezet met witte diamanten en vormt een levenslange herinnering aan het moment waarop deze cadeau werd gedaan. De ring kan solo worden gedragen, maar is ook een welkome aanvulling aan uw bestaande Mini Sweeties.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Albanu: bijzondere armbanden

De arm­banden van het Franse Albanu vallen op door het gebruik van bijzondere materialen. Dit ontstond toen de nog jonge juwelier René Albanu, tijdens een reis naar Afrika een olifantenharen-armband kreeg, van een Masai-stam die geluk symboliseerde. Sindsdien maakt hij armbanden van bijzondere materialen, zoals dit rode exemplaar. Het is gemaakt van cordon (scheepstouw) waarvan de uiteinden elkaar vinden in een edelstalen sluiting.

 

Bekijk Albanu collectie
 


 

Seiko: duurzaam op zonne-energie

Deze Seiko Pospex Solar is een horloge van deze tijd voor iedereen die het milieu belangrijk vindt. Nu zijn horloges sowieso al duurzame producten, maar deze Seiko maakt ook nog eens gebruik van een ultra-efficiënte Solar cel die in staat is om uit alle soorten licht, dus niet alleen zonlicht, energie te creëren. Die energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen. Dat maakt dit edelstalen horloge met zijn groene wijzerplaat tot een musthave voor iedereen die kiest voor duurzaamheid, of gewoon gecharmeerd is van dit edelstalen horloge met een kast van 45 millimeter. Handig voor reizigers is bovendien dat dit horloge is voorzien van een GMT-functie zodat we waar ook ter wereld kunnen checken hoe laat het is.

 

Bekijk Seiko collectie
 


 

Tissot: 170 jaar jong

Tissot viert dit jaar het 170-jarig bestaan, maar oogt jonger dan ooit. Dat blijkt uit dit heren­horloge dat een mooie start van een horlogecollectie zou kunnen zijn. De stijlvolle Tissot PRX heeft immers alles wat een horloge nodig heeft zoals een kast van geborsteld edelstaal met gepolijste lunette, een diepblauwe wijzerplaat en zilverkleurige wijzers en indexen. Het betrouwbare quartz uurwerk verzorgt de aanduiding van zowel de tijd als de datumaanduiding op 3 uur. Met een kastdiameter van veertig millimeter heeft de Tissot PRX een maat die past om elke herenpols.

 

Bekijk Tissot collectie