Type what you are searching for:

Lime time

Wie kiest voor kleur en niet bang is om op te vallen, vult dit voorjaar de garderobe aan met de trend Lime Time. De kleur van citroen en limoen geeft elke voorjaarslook pit en is geschikt voor elk moment van de dag. Juist nu de winter achter ons ligt, is Lime Time wat we nodig hebben om de lente te verwelkomen. Zorgt u voor een lentegarderobe? Dan hebben wij er de Lime Time sieraden en horloges bij.

 


 

Ebel zegt het in mintgroen

De mint­groene wijzer­plaat van dit dames­horloge van Ebel is altijd mooi, en past perfect bij de Lime Time trend van dit moment. De wijzerplaat is een van de blikvangers van de Sport Classic Lady, die een edelstalen kast combineert met een geelgouden lunette waarop 47 diamanten fonkelen. Diamanten zijn er ook als de uuraanduidingen van dit horloge, dat zowel een functionele musthave als een elegant sieraad is voor elke gelegenheid.

 

Bekijk Ebel collectie
 


 

Breitling-groen is van alle tijden

De Navitimer B01 Chrono­graph 41 heeft zijn oorsprong als piloten­horloge, maar met zijn mintgroene wijzerplaat is het ook een horloge van deze tijd. Het herenhorloge is functioneel dankzij de weergave van de tijd, de chronograaffunctie en een rekenliniaal. De fraaie looks zijn deels te danken aan de afwisselend gepolijste en geborstelde accenten op het staal, die voor een glanzende, maar toch ingetogen afwerking zorgen. Wie dit horloge ziet, zal zich amper kunnen voorstellen dat de Navitimer zeventig jaar geleden al zijn debuut maakte. Een mooi horloge is van alle tijden.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Artur Scholl is trend voor altijd

Een ring als deze van Artur Scholl draag je een leven lang met plezier, maar soms dient zich een modetrend aan waardoor deze ineens heel actueel wordt. Die trend heet Lime Time en is in deze roségouden ring te vinden in de groene amethist die als middensteen alle blikken op zich gericht weet. Maar daar laat Artur Scholl het niet bij want omdat de edelsteen in vele facetten geslepen is, speelt deze prachtig met het licht. Aan weerszijden van de middensteen zijn paarse amethisten gezet die eveneens facet geslepen zijn. Daaromheen zijn witte, briljant geslepen diamanten in het 18 karaat roségoud gezet. Een prachtig geheel, dat elke modetrend zal overleven.

 

Bekijk A. Scholl collectie