Type what you are searching for:

Joy of Colours

Voor dames die houden van kleur is de lente het perfecte jaargetijde en vooral nu de trend Joy of Colours het modebeeld bepaalt. Dus vier het leven met intense kleuren die levensvreugde uitstralen. Combineer de laatste mode met sieraden en horloges om er een kleurrijk geheel van te maken.

 


 

Bron bekent kleur

Spinellen zijn edelstenen die zich in een eindeloze hoeveel tinten vertonen en daar heeft Bron Jewelry dankbaar gebruik van gemaakt in dit roségouden collier. De spinellen zijn kenmerkend voor het 70 centimeter lange collier waarvan de delen elkaar vinden in de ‘klikring’ die als sluiting dienst doet. Een voordeel hiervan is dat het hierdoor mogelijk is om één van de hangers van Bron Jewelry aan te schuiven. Zo krijgt dit collier op ieder gewenst moment een andere, persoonlijke uitstraling. Maar ook zonder hanger is dit collier al bijzonder want het wordt gemaakt in een beperkte oplage.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Roze van Bigli

Deze ring van Bigli valt op door de bijzondere roze tint van de steen die Bigli omschrijft als Soft Coral. Deze Mini Sweety ring in roségoud heeft een prachtige ‘nude’ uitstraling en heeft een doublet van Koraal met Melkkwarts. De ring kleurt mooi naast bijvoorbeeld Ruby In The Mist en Moonstone Dream, of met elke kleur die bij uw persoonlijke smaak past. De trend Joy of Colours schrijft u niets voor, dus kies kleur en combineer zoals u dat wilt.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Stijlvol blauw van Carl F. Bucherer

Het azuur­blauw van de wijzer­plaat, de bij­passende alligator­leren band en het kleine kunst­werkje op 6 uur. Carl F. Bucherer bekent kleur in dit edelstalen dameshorloge dat de uren, minuten, seconden en de datum aangeeft. Het model is de Manero Autodate Love, een horloge dat esthetiek en functionaliteit tot in detail samenbrengt. Het uurwerk is een automatisch kaliber dat zichtbaar is door het saffierglas aan de achterzijde van de kast.

 

Bekijk collectie
 


 

Oranje

Oranje als kleur van ons konings­huis of het Nederlands elftal? Niet wat Breitling betreft, want dit horloge is de Superocean Automatic 42 Kelly Slater. Het werd ontworpen in samen­werking met surf­kampioen Kelly Slater die koos voor de kleuren van het horloge dat haar vader droeg tijdens het windsurfen. Dat dit horloge tegen een stootje kan en waterdicht is tot 300 meter mag dus verwacht worden. Het is geschikt voor alle bezigheden op of aan het water, maar doet het ook op het droge goed. Een goede afleesbaarheid staat voorop zo blijkt uit de strakke lijnen, stevige lichtgevende indexen, vierkante wijzers en een contrastrijke wijzerplaatring. De tijd wordt aangeduid door een automatisch uurwerk dat zich bevindt in een stalen kast. De band is van sportief groen rubber. Wie dit horloge graag wil dragen kan beter niet te lang wachten, want de Superocean Automatic 42 Kelly Slater is een limited edition van duizend exemplaren.

 

Bekijk Breitling collectie