Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell Juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe sieraden en horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Bron Fruits de Mer

Bron weet iedereen weer te verrassen met de nieuwe Fruits de Mer-collectie. Voor deze collectie heeft Bron zich laten inspireren door een wandeling langs het strand: de zon die glinstert op het water, de wind door je haren, het gebrul van de branding en in de verte de kreten van meeuwen. Onder je voeten duizenden schelpen in alle soorten en maten en in talloze prachtige kleuren. Aangekomen bij een leuke strandtent, kies je voor een vers plateau fruits de mer. De zilte smaak van de zee doet het wonderwel met een flesje bubbels. Het leven is goed!

 

De iconische vormen en tinten van de zee hebben Bron geïnspireerd tot de nieuwe lente/zomercollectie met de toepasselijke naam Fruits de Mer. In het oog springend turkoois en amazoniet – de brutaalste aquatinten – vormen een prachtig contrast met het delicate lila van amethist en het snoep roze van saffier. Maar de hoofdrol van dit prachtige ensemble gaat naar lichtgevende parels, de ultieme vrucht van de zee.

 

De gemmo­logen van Bron hebben met de hand een prachtige reeks Zuidzee­parels uitgekozen. Niet alleen klassieke ronde exemplaren met hun onmiskenbare glans, maar ook barokke schoonheden, nu versierd met sprankelende diamanten. Of, voor een interessante draai aan een kralenketting, speelse Keshi-parels met hun unieke grappige vormen en magische glans. Wat een spectaculaire come-back voor de meest traditionele edelstenen!

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Een armband van Artur Scholl

Het Duitse Artur Scholl maakt sinds 1943 exclusieve sieraden van verschil­lende goudtinten met kleurrijke edelstenen en glinsterende diamanten. Het doet ons altijd plezier als een daarvan bij ons terecht komt al is het niet onwaarschijnlijk dat het sieraad ons ook weer snel zal verlaten. Want wie valt er nu niet voor deze indrukwekkende armband van roségoud en witgoud? Het roségoud is op een bijzondere manier bewerkt waardoor er een extra mooie schittering ontstaat. In het witgoud zijn, geheel rondom, witte briljant geslepen diamanten gezet. De armband lijkt robuust, maar is flexibel en kan dus gemakkelijk om de pols kan worden geschoven en is dus ook erg draagbaar. Wie deze armband om heeft, doet hem niet snel weer af.

 


 

Een bijzondere ring van Artur Scholl

Vanuit het Duitse Pforzheim bereiken ons deze dagen veel bijzondere juwelen. Het gerenom­meerde Artur Scholl combineert hier authentiek vakmanschap met hedendaags design op een manier waar we simpelweg geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen. Voor deze roségouden ring met rosekwarts en briljant geslepen diamant zijn we als een blok gevallen. U begrijpt vast wel waarom.

 

Bekijk A. Scholl collectie
 


 

Breitling Premier B01 Chronograph 42

Nieuw van Breitling is deze Premier B01 Chrono­graph 42. Het is een nieuw horloge, maar de vintage details zijn behouden gebleven. We zien ze terug in de gepolijste bezel, de gelijke subdails, de gestroomlijnde rechthoekige pushers en de Arabische cijfers. De Premier B01 is er in verschillende uitvoeringen, maar deze bestaat uit een edelstalen kast en band, een blauwe wijzerplaat en een automatisch uurwerk. Dat maakt dit horloge tot een aantrekkelijke metgezel en een functionele bovendien, want het geeft niet alleen de tijd aan, maar is ook uitgerust met een chronograaf, tachymeter en datumaanduiding.

 


 

Breitling Premier B01 Chronograph 42

Het is bijna niet te geloven maar dit horloge is de tweeling­broer van de blauw/stalen Breitling hier boven. Het is in functionaliteit exact hetzelfde, maar deze Premier B01 Chronograph 42 krijgt door de bruine alligator­leren band en de copper-kleurige wijzerplaat een totaal andere uitstraling. Maar ook hier verzorgt het Breitling Manufacture kaliber 01 nauwkeurig de tijdaanduiding en voegt het daar een chronograaf, tachymeter en datum aan toe. Ook de gepolijste bezel, de gelijke subdails, gestroomlijnde rechthoekige pushers en de Arabische cijfers bevestigen dat de Premier B01 Chronograph 42 in verschillende uitvoeringen identiek is, maar in uitstraling toch heel verschillend.

 

Bekijk Breitling collectie