Type what you are searching for:

90 jaar, met dank aan een sterk team

Van Hell juweliers is natuurlijk meer dan de familie Van Hell. Ook de medewerkers in Amersfoort en Apeldoorn zijn heel belangrijk en we kennen ze inmiddels zo goed dat we ze als een bonusfamilie kunnen beschouwen. Maar waarom vinden zij het zo fijn om hier te werken? Het team aan het woord.

 


 


Van Hell Team Amersfoort, van links naar rechts: Desiree Giesbers, Martijn van Hell, Carry Salario, Aart van Hell, Joanne van Schaik- van Hell, Hans Cramer en Yulia ten Bokum

 

Desiree Giesbers

“Het deel uit maken van een stukje geschiedenis van de familie van Hell, voelt als een voorrecht. Elke werkdag vormen we een team waarin ik mij heel erg thuis voel. Met mijn enthousiasme en spontaniteit probeer ik een goede bijdrage te leveren in het bedrijf.”

 


 

Carry Salario


“Handgemaakte kwaliteitssieraden, daar ligt mijn passie. Door de jarenlange samenwerking van juwelier Van Hell met merken als onder andere Bron, Nol en Isabelle Fa kan je met een gerust hart achter je verkoop staan. Kwaliteit gegarandeerd!”

 


 

Hans Cramer


“In dit oude familiebedrijf ligt de service en standaard hoog. Het is fantastisch om daar ook een onderdeel van te zijn. Hier is alle ruimte en tijd om de klant goed te adviseren.”

 


 

Yulia ten Bokum


“Van Hell juweliers is een echt familiebedrijf. Respect voor tradities en voor elkaar staan hier centraal. Het is een van vele redenen waarom ik het zo leuk vind hier te werken. Het past helemaal bij mij.”

 


 


Van Hell Team Apeldoorn, van links naar rechts: Robert Eijck, Debbie Baatenburg de Jong, Koen Simon, Mirjam Visser – van Hell, Ab van Hell, Leon van Hell, Corrie van den Adel – van Hell en Truda van Hell (Katinka ontbreekt op de foto maar maakt wel deel uit van het team)

 

Robert Eijck


“In 2018 mocht ik het team van Hell Apeldoorn komen versterken. Vanaf het eerste moment was de klik er en kwam ik in een ‘warm bad’; de sfeer van de zaak, de collega’s én de klanten die ook zichtbaar genieten van wat dit mooie bedrijf te bieden heeft. Ik ga niet iedere dag gewoon naar ‘mijn werk’, maar ik mag elke dag doen wat ik het liefste doe… met veel liefde en passie voor het vak en de prachtige producten!”

 


 

Katinka van den Noort


“Werken bij Van Hell juweliers maakt mij blij! Het is leuk werk, met fijne collega’s, prachtige collecties en klanten die met een glimlach de deur uit gaan.”

 


 

Debbie Baatenburg de Jong – Klopman


“De passie en de liefde voor het vak zit diep bij de familie van Hell. Die passie en energie gaan hand in hand met zorg, aandacht en interesse. Dat vind ik inspirerend. De aankoop van een sieraad of horloge is vaak verbonden aan een gebeurtenis of een emotie. Om deel uit te maken van de reis naar de aankoop van een product dat alles voor de klant betekent, is wat ik het allermooiste vind.”

 


 

Koen Simon


“Het werken in het familiebedrijf is bijzonder omdat de werksfeer heel persoonlijk is. Iedereen kent elkaar goed we zijn echt een team. Mijn passie bij Van Hell ligt bij de mechanische horloges. Ik zie het als kunst die de drager zelf tot leven brengt door het op te winden, of tot leven houdt door de beweging van de pols.”

 


 

Truda van Hell


“Het voelt als een warm bad om deel uit te maken van dit mooie familiebedrijf. Het gaat hier om emotie, de mensen met allemaal hun eigen verhaal zijn belangrijk. Ik doe niets liever dan samen met u dát sieraad te vinden waar u echt blij van wordt en dat helemaal bij u past.”

 


 

Corrie van den Adel


“Ik ben trots te mogen werken in het familiebedrijf dat mijn opa negentig jaar geleden begon. In dienstbare beroepen ligt mijn passie, daarom ben ik verantwoordelijk voor de backoffice in filiaal Apeldoorn. Dit doe ik met heel veel plezier en hiermee ondersteun ik mijn collega’s om alles én in de winkel én voor de klanten gestroomlijnd te laten verlopen.”

 

Winkel Amersfoort     Winkel Apeldoorn