Type what you are searching for:

De jubileumcollectie: uniek en heel persoonlijk

Een verjaardag mag gevierd worden en dat doen we samen met de sieraden- en horlogemerken die u bij ons vindt. Ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum maken zij bijzondere designs, die samen onze jubileumcollectie vormen. Deze unieke en heel persoonlijke modellen zijn er het hele jaar, maar de eerste producten vindt u alvast hier.

 


 

Uniek van Artur Scholl


Artur Scholl maakte ter gelegen­heid van het 90-jarig bestaan een drietal werkelijk unieke producten waarvan er slechts één is gemaakt. Het is een heel toepasselijk jubileum­model dat de natuur centraal stelt en een mooie connectie heeft met de natuur hier op de Veluwe.
Bijzonder is de 18 karaat rosé-/witgouden ring ‘vlinder’ met tsavoriet (6,21ct.) en witte diamant (VS/G 2,96ct.). De vlinder is 3,4 centimeter hoog en 3,9 centimeter breed. Een tweede ring van rosé- en witgoud toont eveneens een (iets kleinere) vlinder, maar nu gemaakt van gele saffier (5,51ct.) en witte diamant (VS/G 2,63ct.). De vleugels van beide vlinders zijn flexibel dus kunnen bewegen.
Alsof het allemaal niet op kan, komt Artur Scholl ook nog eens met een exclusief paar oorhangers met tsavoriet edelstenen. De gehele oorhanger is flexibel, takjes bewegen allemaal, écht prachtig… in deze oorhanger komt de natuur tot leven.

 

Bekijk collectie
 


 

Een persoonlijk design van NOL


90 is een mooie leeftijd, maar het zijn ook cijfers om iets moois van te maken. NOL heeft zich door het getal laten inspireren en het cijfer 90 heel subtiel verwerkt in een massief zilver collier. Het met de hand gesmede collier is een speciaal ontwerp dat exclusief voor ons werd gemaakt. Datzelfde geldt voor de eveneens massief zilveren ring waarmee het een mooi en persoonlijk geheel vormt.

 

Bekijk NOL collectie
 


 

Ga voor graniet met MeisterSinger


Graniet is geen materiaal dat we tegen­komen in de collecties bij Van Hell juwelier, maar ter gelegen­heid van het granieten jubileum is er deze Granite Edition van MeisterSinger. Het horloge is een gelimiteerde oplage van 33 stuks, een verwijzing naar het jaar 1933 toen het familiebedrijf werd opgericht. Op de achterzijde staat ons eerste pand in Amersfoort, waar Anton van Hell sr. begon in 1933.

 

Bekijk collectie
 


 

Een collier van Bron


Exclusief van Bron. Dat is dit unieke Joy-collier met drie Zuidzeeparels en twee ronde elementen met diamant. Bijzonder is dat het groepje parels de enigen zijn in dit formaat en kwaliteit die Bron heeft gevonden. Deze keshiparels maken dit collier exclusief omdat Bron er slechts veertien van heeft kunnen maken.

 

Bekijk Bron collectie