Type what you are searching for:

Ga voor goud

De nieuwe trend Gold is echt iets voor ons! Logisch, want bij Van Hell Juweliers vindt u al 90 jaar lang gouden sieraden en horloges. We zijn weliswaar geen modeontwerpers, maar deze trend hadden we zelf bedacht kunnen hebben. Waar we wél heel veel van weten, zijn de items die bij uw gouden outfit passen. Deze lente is alles goud wat er blinkt.

 


 

Geelgouden eyecatcher

Een gouden ring is natuurlijk van alle tijden, maar een lente-outfit zonder gouden ring is niet compleet. Deze geelgouden ring van Tirisi bijvoorbeeld lijkt rechtstreeks van de catwalk naar uw vinger onderweg te zijn. De modieuze ring past door het flexibele ontwerp bovendien om elke vinger. De combinatie met een witgouden kruisje en briljant geslepen diamant maakt deze ring tot een echte eyecatcher.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Elegant in roségoud

Deze elegante armband maakt deel uit van de Royal-collectie van GioMio en mag met recht koninklijk genoemd worden. In de armband van 18 karaat roségoud zijn briljant geslepen diamanten gezet op een manier die het vakmanschap van de maker ervan laat zien. De ronde, gematteerde elementen geven dit sieraad een eigentijdse, stijlvolle uitstraling. Dat vakmanschap zien we niet alleen in het uiterlijk, maar ook in het ergonomische ontwerp. Deze armband valt namelijk heel soepel om de pols.

 

Bekijk GioMio collectie
 


 

Een lelie in de lente

De lelie is eigenlijk een bloem die in de zomer bloeit, maar in dit collier van Schaffrath is de lelie het hele jaar mooi. In geelgoud past dit collier bovendien uitstekend bij de huidige lentemode. Als hanger van dit Calla-collier valt de lelie op door de zacht gebogen lijnen zoals we die zien in het hele assortiment van Schaffrath. De sensuele uitstraling krijgt in dit geval een extra sprankeling door een hanger met briljant geslepen diamant.

 

Bekijk Schaffrath collectie
 


 

Geelgouden tijden

De Sport Classic is al heel lang een vaste aanwezige in de collectie van Ebel, maar in geelgoud is dit dameshorloge dit voorjaar helemaal bij de tijd. Het horloge heeft een kast en band van geelgoud met een lunette waarin 47 diamanten zijn geplaatst. De vorm maakt het horloge tot meer dan een instrument om de tijd van af te lezen. Dat zit hem in de kleinste details, zoals de sluiting die mooi in de band valt. De Sport Classic geeft dankzij een quartz uurwerk nauwkeurig de tijd aan.

 

Bekijk Ebel collectie