Type what you are searching for:

Fully denim

Denim is een materiaal van alle tijden, maar waar het oorspronkelijk werd gebruikt om stevige broeken voor arbeiders van te maken, is het nu een materiaal dat in geen garderobe mag ontbreken. In keurig donkerblauw of hip en destroyed met scheuren. Als spijkerbroek of als een leuk jurkje. Denim is er voor iedereen.

 


 

Drie tinten denim

Denim is er in vele tinten en dat is ook het geval in deze rosé­gouden oor­hangers van Bron. De drie tinten blauw zijn afkomstig van de cabochon geslepen aquamarijn, de peervormige London blue topaas en de nachtblauwe saffier die als sterrenstof in een ‘stardust’ element zijn gezet. De oorhangers maken deel uit van de Catch-familie van Bron, die prachtige stenen in alle kleuren van de regenboog brengt. Dus is een bluejeans niet helemaal uw ding? Dan heeft Bron ook aan u gedacht.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Uitbundig sieraad

Een een­voudige jeans combi­neert perfect met een uit­bundig sieraad en een veelheid aan kleuren. Hierbij dachten we meteen aan deze armband van Bigli uit de Mini Sweety collectie. Deze roségouden armband is er met vijf edelsteencombinaties waarvoor gebruik is gemaakt van edelstenen in voornamelijk blauw- en groentinten. Denk hierbij aan groene aventurijn, turkoois, parelmoer, blauwe topaas, diamant of lemonkwarts. In deze uitvoering bewegen de diamantjes mee in de ronde zetkastjes naast de edelstenen.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Jeans aan de pols

Deze Breitling Super Chronomat Automatic 38 lijkt gemaakt te zijn om te combineren met een T-Shirt en jeans. De wijzerplaat in Ice blue en de blauw keramische rider tabs en kroon passen er perfect bij en zorgen ook nog eens voor een sportieve uitstraling. Tegelijkertijd kan het edelstalen horloge stijlvol worden genoemd dankzij de 32 diamanten die schitteren in de lunette. In de kast met een diameter van 38 millimeter verzorgt een automatisch uurwerk de nauwkeurige aanduiding van tijd en datum.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Voor elke gelegenheid

Het past bij een net pak of bij een sportieve jeans. De Manero Flyback van Carl F. Bucherer is zo’n horloge waarmee je alle kanten op kunt. Het herenhorloge is bovendien uitgerust met een bijzonder uurwerk want dat is het automatische CFB 1970 chronograafuurwerk met flyback-functie. Een flyback chronograaf is een uitzonderlijke chronograaf want het beschikt over een resetfunctie om de chronograaf te gebruiken zonder deze eerst te moeten stoppen. Het bijzondere uurwerk is te vinden in een edelstalen kast met een eveneens edelstalen band.

 

Bekijk collectie