Type what you are searching for:
Bron

Nieuw bij Van Hell Juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe sieraden en horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Oris Aquis Date Blush Pink

Pretty in pink. Dat is de nieuwe Aquis Date van Oris zeker. Het edelstalen horloge heeft een kast van 36,5 millimeter die waterdicht is tot 300 meter. Een automatisch uurwerk met een gangreserve van 41 uur geeft de tijd en datum aan. Een technisch en betrouwbaar horloge dus, maar het is tegelijkertijd elegant dankzij de zachtroze parelmoer wijzerplaat. Wie graag nog meer roze wenst, kan de edelstalen band eenvoudig laten vervangen door een rubberen, zachtroze band die dankzij de vouwsluiting gemakkelijk om elke pols past.

 


 

Oris Aquis Date Diamonds

De Oris Aquis kennen we als een sportief horloge, maar in deze uitvoering toont het zich van zijn chique kant. Dat doet het met een donkerrode wijzerplaat en 48 diamanten in de lunette en 44 diamanten op de wijzerplaat. Hoewel Oris zich hier op een heel andere manier laat zien, verloochent het merk zichzelf niet. De edelstalen kast heeft een diameter van 41,5 millimeter die een automatisch uurwerk bevat. Het geheel is waterdicht tot 300 meter zodat dit elegante model onder elke omstandigheid zijn sportieve prestaties kan blijven leveren. Totdat het tijd is om te ontspannen en te stralen. Sportief en stijlvol gaan in dit model hand in hand.

 

Bekijk ORIS collectie
 


 

Breitling Navitimer Automatic

De Navitimer van Breitling mag zich zonder meer een klassieker onder de horloges noemen. Al ruim 65 jaar oud en nog lang niet toe aan zijn pensioen. ’s Werelds meest gewaardeerde pilotenhorloge heeft dan ook veel aantrekkelijke eigenschappen en die zien we ook in deze nieuwe uitvoering terug. Deze Navitimer heeft een 18 karaat roségouden horlogekast. De cirkelvormige rekenliniaal, aangedreven door de geraffineerde geparelde lunette, kan alle navigatiehandelingen in de lucht uitvoeren. Het saffierglas met dubbele anti-reflectiecoating, geeft een helder zicht op de parelmoer wijzerplaat waarop twaalf diamanten schitteren. Dit horloge herbergt een automatisch Breitling 17 uurwerk dat officieel door de COSC is gecertificeerd voor chronometers en dus uitermate nauwkeurig is.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Bron Fruits de Mer

Fruits de Mer, we genieten er graag van op het terras tijdens een zonnige lenteavond, en dan hebben we het niet over de zeevruchten, maar over de eveneens onweerstaanbare collectie van Bron. Op het Fruits de Mer menu van het Nederlandse merk staan onder meer deze Phlox oorsieraden. Ze zijn gemaakt van roségoud met blauwe topaas en 4 diamantjes aan een haakje net onder het oor.

 


 

Bron Confetti ring

Zest is het Engelse woord voor animo of iets pikants. Voor Bron is het precies de goede omschrijving voor de pittige kleuren van deze Confetti ring in de smalste maat. De ring is gemaakt van roségoud, de pittige kleuren zijn afkomstig van een mix van saffieren.

 

Bekijk Bron collectie