Type what you are searching for:

Anton van Hell gaat met pensioen en neemt feestelijk afscheid

Misschien heeft u hem al gemist in Amersfoort, maar Anton van Hell is onlangs met pensioen gegaan. Als derde generatie in het familiebedrijf laat hij het werk voortaan met vertrouwen aan volgende generaties over. Maar natuurlijk niet nadat zijn pensionering feestelijk werd ingeluid.

Van Hell Juweliers werd opgericht op 20 mei 1933 door Anton van Hell en precies 90 jaar later ging zijn kleinzoon Anton met pensioen. Als derde generatie leerde hij in de jaren zeventig het vak van horlogemaker en ging in het familiebedrijf aan het werk samen met zijn opa, vader en ooms. In Amersfoort nam Anton uiteindelijk het stokje van de generaties voor hem over en bouwde deze vestiging uit tot een gewaardeerde juwelier in Amersfoort en omgeving.

Klanten van Van Hell juweliers zullen hem ongetwijfeld gaan missen. Hij was immers al sinds 1965 dagelijks in Amersfoort te vinden. Op 20 mei werd hij verrast en geprezen voor alles wat hij de afgelopen decennia heeft bereikt. Hij mocht een persoonlijke cover van de Van Hell Times in ontvangst nemen en namens de Federatie Goud en Zilver ontving hij van directeur Patrick Thio de gouden federatiespeld met diamant.

Mocht u Anton van Hell missen als u binnenkort de juwelier bezoekt? Dan is hij van zijn pensioen aan het genieten, want nu heeft hij alle tijd om onder andere lange fietstochten te maken. Al zou het zomaar kunnen dat u hem toch in Amersfoort tegen het lijf loopt, want voor onze pater familias is het familiebedrijf te mooi om volledig achter zich te kunnen laten.

 

Winkel Amersfoort