Type what you are searching for:

Hoera geslaagd! Dat mag gevierd worden

Het is altijd leuk om te zien: al die vlaggen met tassen uit het raam als leerlingen van middelbare scholen en andere opleidingen hebben gehoord dat ze geslaagd zijn. In de tweede helft van juni horen de meesten het belangrijke nieuws. Zijn er ook geslaagden in uw familie? Dat vraagt om een passend geschenk om deze levensfase feestelijk af te ronden.

 


 

Dolce Vita


Het leven is mooi. Zo zouden we Dolce Vita kunnen vertalen en dat past perfect bij het moment waarop een diploma wordt uitgereikt. Het is ook dit horloge van Longines, dat een eerbetoon is aan de zoetheid van het leven. Het horloge heeft een edelstalen kast van 27,7 bij 43,8 millimeter waarbinnen een Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 45 uur tikt. De zilverkleurige wijzerplaat toont de uren, minuten en de datum.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Waardevol


Een ring is een perfect cadeau om het einde van een tijdperk te vieren en het begin van een nieuwe levensfase in te luiden. Met een bijzondere ring zal dit mooie moment niet worden vergeten. Voor geslaagde vrouwen kan dat deze ring Cato van R&C zijn. De geelgouden ring is er met diverse diamantgroottes en aantallen diamanten. De ring uit de groeibriljant serie kan steeds worden ingeruild voor een nieuw, waardevoller groeibriljant sieraad. Een perfect geschenk voor een geslaagde dus, want na deze knappe prestatie zullen er vast nog velen volgen.

 

Bekijk R&C collectie
 


 

Persoonlijke Prelude


De Prelude van Staudt Chronometrie is sowieso al een prachtig horloge waar elke geslaagde gelukkig mee zal zijn. Het horloge wordt echter nog mooier door het te laten personaliseren met een persoonlijke tekst. Wilt u een unieke tekst op de wijzerplaat? Dat is voor Staudt geen probleem en de Prelude Automatic is hier een prachtig podium voor. Het ingetogen ontwerp is eenvoudig, maar toch krachtig. De edelstalen kast bevat een automatisch uurwerk dat door het saffierglazen kastdeksel te bewonderen is.

 

Bekijk Staudt collectie
 


 

Bellisima


Jonge vrouwen die straks hun diploma mogen ondertekenen, doen dat het beste met een mooi horloge om de pols. Een horloge als de Tissot Bellisima (mooi) Small Lady voor dames bijvoorbeeld. Het horloge is met een kastdiameter van 26 millimeter klein van stuk, maar groots in elegantie. Het is gemaakt van edelstaal met een roségouden coating. Achter het krasbestendige saffierglas wordt de tijd aangegeven op een zilverkleurige wijzerplaat met Romeinse cijfers. De datumaanduiding is heel subtiel aanwezig op 6 uur. Dit alles wordt aangedreven door een Zwitsers quartz uurwerk.

 

Bekijk Tissot collectie
 


 

Stoer en stijlvol


Stoere en stijlvolle mannen zullen gelukkig worden van deze armband van Albanu. De gevlochten armband is gemaakt van grijs paardenhaar en zit door een sluiting van goud en edelstaal stevig om de pols. De Mini Akhal Bracelet is met de hand gemaakt in het atelier van Albanu in Monaco, waar het al sinds 1928 bijzondere sieraden maakt.

 

Bekijk Albanu collectie