Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe sieraden en horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Longines – La Grand Classique


La Grande Classique staat symbool voor de klassieke elegantie en tijdloze verfijning van Longines. Dit dameshorloge valt op door het zeer slanke profiel van de edelstalen kast en band met rosé PVD-coating. Het dameshorloge heeft een diameter van slechts 29 millimeter, maar klein als ze is, kan ze niemand ontgaan. Het is dan ook een beeld van een horloge met de rosé wijzerplaat met twaalf briljant geslepen diamanten.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

MeisterSinger – Perigraph


De Perigraph van MeisterSinger is een klassieker in het aanbod van het Duitse merk. Een klassieker die zijn bekendheid te danken heeft aan de bijzondere manier waarop de datum wordt aangegeven. In plaats van een datum die achter een venster verschijnt, toont de Perigraph de volledig, roterende datumring waarbij het blauwe pijltje op 12 uur de datum van vandaag aanwijst. Deze nieuwe uitvoering heeft een glanzend witte wijzerplaat met gouden uur aanduiding en blauwe en zwarte contrasten bij de indexen. Dat MeisterSinger slechts één wijzer gebruikt om de tijd aan te geven, is waarmee het merk zich onderscheidt van de rest.

 

Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

MeisterSinger – Bell Hora


MeisterSinger toont de tijd met slechts één wijzer, maar in de Bell Hora doet het dat ook met geluid. Precies op het hele uur laat het horloge een vriendelijke gong horen, die u attent maakt op het verstrijken van de tijd zonder naar de wijzerplaat te hoeven kijken. Dit is een oude complicatie, de “Sonnerie au passage”, maar met deze Bell Hora laat MeisterSinger deze praktisch vergeten complicatie herleven. Het edelstalen horloge is hiervoor uitgerust met een automatisch uurwerk. Heeft u er ook genoeg van om steeds maar te kijken hoe laat het is en wilt u graag wat meer ontspannen de tijd beleven? Dan is de Bell Hora voor u gemaakt, maar hiervoor is het toch nodig om haast te maken. Dit is namelijk een limited edition van slechts 50 exemplaren, waarvan nummer 33 bij Van Hell juweliers in Apeldoorn geland is.

 

Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Tirisi – Love Sliding Bracelet


Een enkele blik op deze nieuwe armband van Tirisi zegt genoeg: in deze armband gaat het over de liefde. Hartjes zijn overal in de Love Sliding Bracelet; twee in het midden en één aan elk uiteinde van het leren bandje. De hartjes zijn gemaakt van roségoud, sterling zilver en diamanten.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Tirisi – Love Sliding Bracelet


De Love Sliding Bracelet van Tirisi lijkt eenvoudig, maar het is een armband met verschillende gezichten. In deze uitvoering oogt de liefde ook stoer door de zwarte leren band met in het midden een hartje in roségoud en sterling zilver. De hartjes aan de uiteinden van het koord zijn eveneens gemaakt van zilver.

 

Bekijk Tirisi collectie