Type what you are searching for:

Skylight blauw; de trend van lente en zomer

Is uw garderobe er al op voorbereid om deze zomer goed voor de dag te komen? Dan ontbreekt de kleur skylight hier vast niet in, want dit is de trendkleur van het moment. Het licht blauw staat vlot en is goed te combineren. Voor de bijpassende sieraden en horloges hebben wij wel een idee.

 


 

Ebel biedt modieus comfort


De Sport Classic van Ebel is eigenlijk een tijdloos horloge, maar met een wijzerplaat in blauw parelmoer is deze nieuwste uitvoering ook heel modieus. Het dameshorloge heeft een kast van staal en geelgoud met een diameter van 33 millimeter. Een Zwitsers quartz uurwerk geeft nauwkeurig de tijd aan op de wijzerplaat met Romeinse cijfers en diamanten als uurmarkeringen. De van Ebel bekende Wave band zorgt ervoor dat het horloge comfortabel draagt.

 

Bekijk Ebel collectie
 


 

Breitling kiest voor ice blue


De Navitimer van Breitling is inmiddels ruim zeventig jaar oud, maar dat betekent niet dat dit horloge niet van deze tijd is. Integendeel zelfs, want een ontwerp is pas echt krachtig als het zich moeiteloos thuis voelt in elk tijdperk. In deze edelstalen chronograaf biedt de wijzerplaat in ice blue een schat aan informatie. We zien hier de tijd, de chronograaf vensters en een rekenliniaal. Als pilotenhorloge was de Navitimer ooit een onmisbaar instrument, maar tegenwoordig is het voor iedereen de perfecte reisgenoot.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Artur Scholl brengt drie lichte edelstenen samen


Drie licht getinte edelstenen zijn de sprankelende blikvangers in deze witgouden ring van Artur Scholl. We zien een ovale, zachtgroene amethist. Deze steen is aan de bovenzijde in een punt geslepen in meerdere facetten wat zorgt voor een prachtige schittering. Daarnaast is er een peervormige blauwe topaas, gezet met daaromheen briljant geslepen diamanten. De lichtblauwe topaas is markies geslepen. Het totaalgewicht aan diamant is: 0,73ct. (VVS/W).

 

Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Monzario valt op met blauwe topaas


Italiaans design met Nederlandse roots. Monzario doet het opnieuw met deze oorhangers van roségoud waarin blauwe topaas een aantrekkelijke blikvanger is. De oorhangers zijn ontworpen in Nederland, maar vervaardigd in Italiaanse ateliers. Het aanbod aan sieraden van Monzario is onuitputtelijk, maar toch is elk sieraad een uniek stuk.

 

Bekijk Monzario collectie
 


 

Bron combineert in blauw en roségoud


Blauw en roségoud zijn een uitstekende combinatie. Dat blijkt maar weer uit deze ring van Bron uit de Catch-familie. De blauwe edelsteen is een random geslepen aquamarijn die het middelpunt vormt op deze ring van 18 karaat roségoud.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Bigli kleurt blauw en combineert


Deze ring Mini Chloé “Rock Crystal Blues” oogt eenvoudig, maar is tegelijkertijd een echte eyecatcher. Zeker als deze wordt gedragen met een triplet van parelmoer, turkoois en bergkristal. In de 18 karaat roségouden ring is een diamant geplaatst van 0.02 ct. vlak naast de steen. Gedragen naast bijvoorbeeld de “Eclectic Blue” van Bigli, krijgt het geheel een eigentijdse uitstraling.

 

Bekijk Bigli collectie