Type what you are searching for:

Voor de klassieke vader

Is uw vader al wat ouder? Of is hij gewoon een man met een voorkeur voor een klassieke uitstraling en garderobe? Verras hem dan met deze producten waarin klassiek en kwaliteit hand in hand gaan.

 


 

Stijlvol schrijfgerei – Montblanc Meisterstück


Een mooie pen is een cadeau voor het leven. Het is bovendien een cadeau waar een vader dagelijks plezier aan beleeft. Zoals bijvoorbeeld deze Montblanc Meisterstück Gold-Coated LeGrand Ballpoint. De balpen is gemaakt van diepzwart edelhars en de gold-coated details geven de Ballpoint een stijlvolle uitstraling. Ziet u uw vader al schrijven met deze prachtige balpen?

 

Bekijk Montblanc collectie
 


 

Tijdloos horloge – Ebel Sport Classic


Een klassieker onder de horloges is de Ebel Sport Classic, een horloge dat al in talloze varianten is verschenen, maar nooit zal gaan vervelen. Een nieuwe uitvoering is dit herenhorloge met een kast van staal en roodgoud in combinatie met een zilveren wijzerplaat met opliggende roségoud plated Romeinse cijfers. De typerende Wave band valt soepel om elke pols. Een Zwitserse automatisch uurwerk brengt nauwkeurig de tijd en datum in beeld.

 

Bekijk Ebel collectie
 


 

Uniek in stijl en design – Orbit Winder


Zijn horloges belangrijk voor uw vader en is hij er buitengewoon zuinig op? Dan wil hij ze vast een plekje geven in deze Orbit Winder. De watchwinder laat een horloge roteren in alle richtingen zodat een automatisch uurwerk altijd opgewonden blijft, ook als het horloge even niet wordt gedragen. Bovendien is deze Orbit Winder uniek in stijl en design, zodat het een eyecatcher is in elke kamer.

 

Bekijk Orbit collectie