Type what you are searching for:

Voor de zakelijke vader

Is uw vader een echte zakenman, die altijd goed gekleed de deur uit gaat? Dan zal hij met deze geschenken vast aangenaam verrast zijn.

 


 

Altijd op tijd – QLOCKTWO Classic


Qlocktwo toont altijd op verrassende wijze de tijd. Dat doet ook deze wandklok die zonder wijzers of cijfers, maar gewoon in woorden laat weten hoe laat het is. Het frontpaneel van deze Qlocktwo Classic is hazelnootbruin zodat deze wandklok overal een stijlvolle uitstraling heeft. Of dit nu op zijn kantoor of in uw eigen woonkamer is. Mocht uw vader het toch anders willen. Dan kan zowel de taal waarin de tijd wordt aangegeven als het frontpaneel eenvoudig worden aangepast.

 

Bekijk QLOCKTWO collectie
 


 

Centraal in het universum – CVDK Planetarium


Is uw vader wat u betreft het centrum van het universum? Zeg hem dit dan met deze manchetknopen van Christiaan van der Klaauw. Net als bij de horloges van het Nederlandse merk dat groot is in astronomische uurwerken, tonen de manchetknopen een planetarium. Anders dan in de horloges met het planetarium, geeft deze manchetknoop niet real time de banen van Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter en Saturnus rondom de zon aan, maar staan ze in de positie van het jaar 1974 waarin Christiaan van der Klaauw is begonnen met het vervaardigen van zijn meesterwerken. De manchetknopen zijn gemaakt van edelstaal en een saffierglas beschermt de planeten tegen de elementen.

 

Bekijk CVDK collectie
 


 

Persoonlijk geschenk – Montegrappa Fountain Pen


Een vader die elke dag goed gekleed naar zijn werk gaat, gaat niet de deur uit zonder pen. En hoe mooi is het dan als hij met die pen ook iets heel persoonlijks met zich meedraagt? Geef hem dan een bijzondere pen cadeau, zoals deze Montegrappa Extra Eight Fountain Pen in donkerblauw. De vulpen heeft verschillende voordelen. Enerzijds zijn er de schrijfprestaties omdat de pen prettig in de hand ligt en de gouden penpunt ervoor zorgt dat het schrijven zacht aanvoelt. Anderzijds is er het aansprekende uiterlijk dankzij het Italiaanse design en het glanzende materiaal. Het is bovendien een mooi geschenk, want de pen wordt geleverd in een houten kistje, inclusief een inktpotje met 50 ml inkt.

 

Bekijk Montegrappa collectie