Type what you are searching for:

Op vakantie met Yulia en Robert

Op dit moment geniet u hopelijk van een prachtige vakantie. We horen graag uw verhalen als we u straks weer in de winkel mogen ontvangen. Maar wellicht bent u ons onderweg al ergens tegengekomen? Op het strand, in een leuke stad of op de camping? Want ook wij genieten van de vakantie. Yulia ten Bokum en Robert Eijck vertellen er graag meer over.

 


 

Yulia: variatie met stad en strand

Yulia ten Bokum is normaal gesproken te vinden in Amersfoort. Mocht u haar daar gemist hebben, dan geniet ze van een welverdiende vakantie in een mooie stad of aan het strand.

Als Yulia ten Bokum op vakantie gaat, dan gaat ze graag goed voorbereid op reis. “Wanneer ik op reis ga, moet ik vaak van alles regelen. Het boeken van het verblijf, het boeken van de vliegtickets, afsluiten van een reisverzekering en ga zo maar door. Ik hou van georganiseerde en comfortabele vakanties”, vertelt Yulia. Is de vakantie eenmaal geregeld, dan kiest Yulia voor variatie. “Een combinatie van een stedentrip en een strandvakantie is mijn favoriet. Ik hou ervan om naar musea te gaan en de cultuur te ontdekken. Dat kan in grote steden of kleine dorpjes. Pittoreske plekjes zijn overal. En voor de afwisseling en om te relaxen is een strandvakantie ook lekker.”

 

 

Een gevarieerde vakantie als die van Yulia, vraagt ook om bijpassende sieraden en horloges. Natuurlijk draagt ze haar witgouden trouwring en entourage diamant verlovingsring. Een kleurrijke armband van BRON en een slavenarmband van Fjory mogen ook mee op reis. Om tijdens de vakantie bij de tijd te blijven is de Riviera van Baume & Mercier een sportieve en modieuze reisgenoot.

 


 

Robert: Kamperen en de natuur

Robert Eijck treft u normaal gesproken in Apeldoorn, maar onlangs vierde hij vakantie in Duitsland. Het zuidelijke Schwarzwald biedt alles wat hij in een vakantie zoekt.

“Dit jaar zijn we naar het Duitse Schwarzwald geweest. Je rijdt er vaak doorheen richting het zuiden, maar deze keer hebben wij ons hier geïnstalleerd en hebben we genoten van het mooie weer; je waande je in Spaanse sferen. De natuur is prachtig, zover als je kunt kijken zie je bossen, akkerland, maar vooral wijnbouw… héél veel wijnbouw!

Wij houden van kamperen, maar dan het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping met niet te veel drukte om ons heen. Nét voordat het hoogseizoen losbarstte hebben we hier dan ook volop genoten. De ene vakantie hoppen we van camping naar camping en bestrijken dan een groot gebied in een paar weken tijd, maar dit jaar zijn wij op één plaats gebleven.

We hebben genoten van een relaxte vakantie met ook de nodige activiteiten en hoewel je in de vakantie de tijd graag wat loslaat, heb ik die toch bij me in de vorm van een makkelijk en sportief horloge, waterdicht uiteraard en kras vast. Je weet immers nooit… toch! Mijn Breitling Superocean Heritage is wat dat betreft een betrouwbare reisgenoot. Verder nemen wij eigenlijk geen sieraden mee op vakantie, maar één mag natuurlijk niet ontbreken: mijn trouwring. Dat is immers dé verbinding met mijn vrouw.

 


 

Het is jammer dat onze vakantie al voorbij is, maar we gaan weer uitkijken naar een volgend heerlijk vakantiemoment. Heeft u het nog voor de boeg? Dan wens ik u een goede reis en een heerlijke vakantie! En mocht u wél graag uw sieraden meenemen op vakantie, kom dan gerust met uw favoriete collier, armband of horloge bij ons langs. Dan kijken wij voor u de sluitingen en schakels nog even na, want het zou toch zonde zijn om uw mooie sieraad te verliezen.

 

Winkel Amersfoort     Winkel Apeldoorn