Type what you are searching for:

Volop genoten tijdens Maison Quote

Maison Quote is een event dat wil laten zien dat geld pas waarde krijgt als het wordt omgezet in mooie ervaringen of fraaie producten. Voor Van Hell juweliers de kans om de bezoeker onze prachtige horloges en sieraden te tonen.

Maison Quote is een evenement van het tijdschrift Quote waar bedrijven uit het luxe segment aanwezig zijn om bezoekers hun mooiste producten te tonen. Het event was in juni neergestreken in het sfeervolle Slot Zuylen. Twee dagen lang konden bezoekers zich hier wentelen in luxe, elkaar ontmoeten en genieten van heerlijk hapjes en drankjes. Ook Van Hell juweliers was aanwezig tijdens deze zonovergoten dagen.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagd event op een prachtige locatie. Leuk voor ons was ook dat we buiten onze regio nieuwe mensen hebben leren kennen. Er waren veel jonge en enthousiaste ondernemers, met veel interesse voor horloges en juwelen. Het mooie weer en goed verzorgde catering maakte het tot een topevenement. Een mooie gelegenheid om ons landelijk netwerk uit te breiden!