Type what you are searching for:

Vijf zomerse sieraden en een horloge

Het is volop zomer en dat mogen ook uw sieraden en horloges laten zien. In zomerse kleuren zorgen ze voor een zonnige uitstraling bij elke vrolijke outfit. Vind hier onze tips voor sieraden en horloges met een zomerse uitstraling.

 


 

Een oranje armband van Albanu

Deze armband van Albanu is zomerse temperaturen wel gewend. Gemaakt in Monaco en oranje van kleur is deze armband op en top zomer. De gevlochten armband is gemaakt van cordon (scheepstouw) en is zes millimeter breed. De stalen sluiting zorgt ervoor dat u de armband niet verliest tijdens zomerse activiteiten,

 

Bekijk Albanu collectie
 


 

Zomerse oorhangers van Tirisi Jewelry

Parelmoer, amethist, bergkristal en diamant zorgen gezamenlijk voor een zomerse uitstraling in deze oorhangers van Tirisi Jewelry. Het parelmoer is hierin de basis waarop de amethist en bergkristal zijn gezet. Het resultaat is een triplet van edelstenen die samen zorgen voor een unieke kleur en uitstraling. Extra fonkeling is er omdat in de zetrand de briljant geslepen diamanten zijn geplaatst. De roségouden oorhangers zijn afzonderlijk te dragen, maar ze vormen een geheel met de bijpassende ring en het collier.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Opvallend zomers met Bigli

Pink Quartz Pastel is de naam van deze Mini Sweety-ring van Bigli. De ring is een triplet van parelmoer, robijn en rozenkwarts wat zorgt voor de bijzondere kleur. In de scheen van de ring schittert een briljant geslepen diamant van 0,02ct. De ring op zich is al opvallend zomers, maar door hem te dragen naast een Mini Wave ring van Bigli, bezet met diamanten krijgt deze ring een nóg luxere uitstraling.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Comfort en glamour van BRON

Acht saffieren in verschillende kleuren geven deze Reflex armband van BRON een zomerse uitstraling. De saffieren brengen een vleugje zomerse glamour in de roségouden armband, maar ook prettig op een warme dag is dat de flexibele armband eenvoudig om de pols te schuiven is. Draagcomfort en uitstraling. Meer hebben we niet nodig.

 

Bekijk BRON collectie
 


 

Een klassieker van Baume & Mercier

De Riviera is een klassieker in het aanbod van Baume & Mercier. Het model stamt uit 1973 en laat zich nu opnieuw in verschillende gedaantes zien. Het heeft een karakteristieke uitstraling door een royale edelstalen kast en een twaalfhoekige lunette voorzien van vier schroeven. Dit edelstalen dameshorloge heeft een roze wijzerplaat met het voor de Riviera kenmerkende golfpatroon. Een Zwitsers, automatisch uurwerk geeft de tijd en de datum aan.

 

Bekijk Baume & Mercier collectie