Type what you are searching for:

Voor wie de stad opzoekt

Rome, Parijs, Londen of New York. Het zijn voorbeelden van steden waar we dagenlang rond kunnen slenteren om in elke straat weer iets nieuws te ontdekken. Een historisch pand, een museum, een leuke winkelstraat of een gezellig terras. Een stedentrip verveelt werkelijk nooit, maar welk sieraad of horloge mag met u mee op reis?

 


 

Voel je overal thuis met IsabelleFa

Of u nu in Milaan bent of in Barcelona, deze witgouden FlixFlex armband van IsabelleFa voelt zich overal thuis. De armband is tijdloos en door de ronde vorm aangenaam soepel om te dragen. Solitair of in combinatie met andere armbanden, met de FlixFlex kunt u alle kanten op.

 

Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Maak indruk met IsabelleFa

Stijlvol, vrouwelijk en nét even anders. Dat zijn deze witgouden oorringen in Navette-vorm van IsabelleFa. Het is bovendien een uniek stuk waarmee u ook op de boulevards van modestad Parijs indruk zult maken. Elk juweel van het Duitse merk is immers een uniek stuk dat in eigen fabriek met de hand wordt vervaardigd.

 

Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Minimalistisch met Georg Jensen

Een Zwitsers uurwerk en een Scandinavisch design. Wie ook in andere landen graag een betrouwbaar en goed afleesbaar uurwerk aan de pols wil hebben, zit met de Koppel-chronograaf van Georg Jensen goed. De edelstalen chronograaf heeft een eenvoudige en moderne uitstraling waardoor deze past bij elke outfit. De minimalistische wijzerplaat zorgt voor een goede afleesbaarheid en dat is prettig als we tijdens de vakantie liever niet te lang naar de klok willen kijken.

 

Bekijk Georg Jensen collectie