Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe sieraden en horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Voor haar: Longines Conquest

De Conquest-lijn van Longines is zo’n model dat we lijken te kennen, maar dat telkens weer weet te verrassen. Dat geldt opnieuw voor de Conquest van 2023 die we nu in de winkel kunnen opnemen. Deze uitvoering voor dames met een edelstalen kast van 34 millimeter heeft een sportieve, maar verfijnde uitstraling. Het wijzerplaatontwerp is vernieuwd waardoor tijd en datum nog beter zijn af te lezen. Achter de bruine wijzerplaat gaat een Zwitsers automatisch uurwerk schuil met een gangreserve van 72 uur. Prestatie en elegantie komen opnieuw samen in de Conquest 2023.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Voor hem: Longines Conquest

De Longines Conquest voor heren heeft een fraaie kast­diameter van 41 millimeter en is daarmee voor elke mannenpols geschikt. Het horloge heeft een sportieve en tegelijkertijd verfijnde uitstraling, die deels op het conto komt van de groene wijzerplaat. Deze wijzerplaat heeft bovendien een nieuw ontwerp in de Conquest 2023 waardoor de afleesbaarheid van tijd en datum verder is verbeterd. Met het Zwitserse automatisch l888 uurwerk is de nauwkeurigheid gegarandeerd met een gangreserve van maar liefst 72 uur.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

IsabelleFa FlixFlex-Navette

Het is nieuw, maar het lijkt alsof we het al heel lang kennen. Dat is wat we bedoelen met tijdloos en wat dat betreft voldoet het collier FlixFlex-Navette van IsabelleFa aan alle eisen. Het collier is gemaakt van 18 karaat roodgoud (RougeRoyal). De naam FlixFlex betekent dat de colliers en armbanden uit deze collectie zeer flexibel zijn. Door de verfijnde ronde vormen is het collier aangenaam soepel om te dragen zodat u niet voelt dat u hem om hebt. Aan de binnenzijde van het uiteinde van dit collier is een briljant geslepen diamant gezet

 

Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

Schaffrath, Van Hell jubileumcollectie

Ook Schaffrath heeft een mooie bijdrage geleverd aan de Van Hell jubileum­­­collectie. Speciaal voor het 90-jarig bestaan maakte het negen bijzondere armbanden. Het zijn vier zwarte en vijf bruine exemplaren. Elke armband heeft negen elementjes met een mix van zwarte, witte en champagne diamanten van elk 0,045 ct. Elke armband is genummerd waaruit blijkt dat het een uniek stuk is.

 

Bekijk Schaffrath collectie